Showbiz

ŠABAN NA METI PROVALNIKA? Lopovi ojadili pevača za 1.500 evra?

Objavljeno: 07.05.2015 | 01:40Izvor: Telegraf.rs

- Lopovi se nisu obazirali na to što je kafić na prometnom mestu, kod Pravnog fakulteta, u centru grada, i što neko može da ih vidi. Nisu preturali inventar, nego kao da su znali gde je novac tokom noći sakriven - rekao je izvor iz istrage

Pevač Šaban Šaulić navodno se našao na udaru provalnika, koji su iz njegovog kafića “Kralj” navodno odneli 1.500 evra, saznaje “Alo!”. Kako piše ovaj dnevni list, lopovi su 2. maja, tokom noći, obili metalne rešetke i vrata ovog lokala.

 Lopovi se nisu obazirali na to što je kafić na prometnom mestu, kod Pravnog fakulteta, u centru grada, i što neko može da ih vidi. Nisu preturali inventar, nego kao da su znali gde je novac tokom noći sakriven – rekao je za “Alo!” izvor iz istrage, koji je naveo da će policija uzeti izjave zaposlenih.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Tokom istrage, kako se navodi, biće utvrđeno da je neko tipovao na kafić.

– Takođe će biti pregledane i sve okolne sigurnosne kamere, koje su možda zabeležile trenutak kada lopovi obijaju kafić poznatog pevača, četiri dana pre njegovog rođendana – naveo je ovaj neimenovani izvor.

Šaban Šaulić nije ni potvrdio, ni demantovao da se pljačka desila.

– Brigu o kafiću je preuzeo moj sin i on je upućen u sve detalje. Ja sam u putu i u velikoj sam gužvi, pa nisam obavepten o svemu – rekao je folker.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u