Showbiz

RODILA JE DETE DEČKU SVOJE MAJKE: Aleksandra bila na POLIGRAFU, evo šta je rekla o ocu svog deteta

Objavljeno: 10.01.2017 | 11:21Izvor: Kurir

Aleksandra Subotić bila je na poligrafu, ali nije dodala pitanje o ocu svog deteta, a Vesna Rivas je bila najglasnija i uhvatila je da ne govori iskreno.

Akeksandra nije odgrovarala na pitanje da li je otac njenog deteta dečko njene majke, a kako je rekla, htela je.
"Ovde će biti dvadeset pitanja: krenula sam na taj poligraf sa nekom dozom odbojnosti. Pitali su me da li želim neko pitanje da ubacim. I zamoliću za sledeći poligraf da odgovorim da li je on bio dečko moje majke", rekla je Aleksandra.

Vesna Rivas je skočila i pokušala da raskrinka Aleksandru.

"Mi smo zajedno bili u rijalitiju s njenom majkom pre četiri godine i nikada neći zaboraviti neću zaboraviti, prvi mesec dana, kada je Ljuba pozdravljala svog dečka Aleksandra iliti Saleta, i da ga je ostavila da joj čuva decu. I lepo je čuvao i sačuvao. Slala je srca i crtala je tamo po WC i po kupatilu... I znaš šta je strašno i nađeš se posle četiri godine u rijalitiju sa njenom ćerkom koja se pravi luda i priča se da li je ona bila tada, malo je glupo. Oni hoće da to izbriše kao da nije postojalo. Ti si majku sahranila, skinula si joj dečka, dok smo se mi tamo borile", rekla je Vesna.

"Da li ste vi meni bili u gaćama pa da znate s kim sam ja pravila decu"Da se setim, kada smo izašli tu je bilo jurcanje, nisi smela da pogledaš majci u oči. Ovaj te krio, pa si živela u njegovom ženom i decom"

"Ona je počela da boluje od Alhajmera. Vesna je malo starija žena", branila se Aleksandra.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u