Showbiz

Razvode se Kim Kardašijan i Kanje Vest?

Objavljeno: 26.07.2014 | 14:33Izvor: Telegraf.rs

- Kim je opsednuta svojim imidžom i ne želi poniženje novim razvodom. Njoj ne preostaje ništa drugo nego da prihvati Kanjeovo zanemarivanje i da se nada kako može spasiti brak - kaže insajder.

Starleta i reper se navodno razvode posle samo dva meseca braka razvode, a sve zbog nepomirljivih razlika u karakterima.

Naime, prema nekim izvorima, Kanje je maksimalno počeo da kontroliše Kim, ona je postala njegova živa lutka, kojoj reper svakodnevno kreira dan do najmanjih sitnica.

Vest bire Kardašijanovoj šta će da obuče, kada će da se pojavi i gde, šta će da priča i koliko… Tokom samog jutra, Kim je dužna da isproba pred mužem odevne kombinacije koje će nositi tokom dana, a onda Kanje pravi odbir, ili baca u kantu.

Prema drugim izvorima, Kanje je odlučio da ostavi suprugu i bebu i preseli se u Pariz. Kako prenosi magazin InTouch, njihov brak već sad postoji samo formalno. Navodno, rijaliti zvezda ne želi javno poniženje pa još gaji nade da će se stvari popraviti.

Kim je opsednuta svojim imidžom i ne želi poniženje novim razvodom. Njoj ne preostaje ništa drugo nego da prihvati Kanjeovo zanemarivanje i da se nada kako može spasiti brak. Ipak, realnost je kristalno čista. Ona je rekla sebi kako će ovo biti romansa iz bajke, ali se sve pretvorilo u još jedan brak iz noćne more – priča jedan insajder.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u