Showbiz

RAT U RIJALITIJU Oteo mi je pare, a sad me još i pljuje!

Objavljeno: 14.02.2016 | 21:05Izvor: Blic

Nakon što je iznudio 12.000 evra od nagrade koju je Stanija Dobrojević dobila od "Pinka", Kristijan Golubović je u TV emisiji izvređao starletu na najbrutalniji način.

Naime, kriminalac je preko svojih prijatelja vršio torturu nad starletom dok je bio u zatvoru, a kada je izašao na slobodu sastao se sa njom kako bi uzeo novac koji starleta nije bila u obavezi da mu pokloni.

Stanija predala novac da se reši muka, a Kristijan se diči kao da su pare njegove
Foto: RAS SrbijaStanija predala novac da se reši muka, a Kristijan se diči kao da su pare njegove

Golubović je izvređao Staniju nazivajući je pogrdnim imenima, a onda rekao kako će novac odneti svojoj ženi da kupi šminku. Stanija za "Blic" kaže da je šokirana ponašanjem nekadašnjeg prijatelja.

Problem je nastao kada mi je leglo 25.000 evra nagrade, a on nije hteo pola već je hteo da mi uzme sveStanija Dobrojević

- Trebalo bi da ga bude sramota njegove sramote. Vođena svojom savesti i karakterom, kao i tim da mi je obraz važniji od novca, deo nagrade od pobede dala sam Kristijanu. Problem je nastao kada mi je leglo 25.000 evra nagrade, a on nije hteo pola već je hteo da mi uzme sve, o čemu svedoči audio-snimak koji sam bila prinuđena da pustim u javnost - kaže Dobrojevićeva za "Blic".

- Javio se na dan krštenja njegove ćerke i rekao: "Stanija, daj mi onoliko koliko misliš sama da treba" i tada sam mu odgovorila: "Prijatelju, znaš da sam htela da delim šta god dobijem od nagrade, ali pošto si ispao nečovek i hteo sve, sad i da mi daju i ostalih 25.000, daću ti samo 12.000. Hoćeš ili nećeš?". Naravno da je pristao - otkriva starleta.

- Nijednu ružnu reč nisam rekla za njega niti ću, a njegovo gostovanje u emisiji govori o njemu samom. Prodao je i sebe i mene i naše prijateljstvo zbog šake para! Ne žalim novac koji sam mu dala iako posle svega nije zaslužio ni moje zdravo. Ja sam svoju reč održala, sad nek ide zbogom - kaže Stanija za "Blic".

Podsećanja radi, Golubović se u petak uveče pojavio na malim ekranima mašući sa skoro milion i po dinara, govoreći kako ga starleta nije ispoštovala. Nekoliko puta se uplitao u svojim lažima. Prvobitno je rekao da ona treba (?) da mu da novac jer on ide u zatvor, te da mora da osigura ženu i dete i kupi im stan, a onda je na kraju pričao kako je to mizerija od cifre i da će supruga Ivana da od tog novca kupi šminku.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u