Showbiz

RASTA JE PRIVEDEN U POLICIJU ZBOG VODITELJA: A Ana Nikolić je već imala VELIKE PROBLEME s policijom

Objavljeno: 20.04.2017 | 13:43Izvor: Blic

Ana Nikolić uglavnom je imala problema sa zakonom zbog alkohola, a poznata je i po tome da ume da se posvađa, a kako je sama priznala, i da se potuče.

Pevačica je najviše problema imala sa alkoholom pa je tako prvi put uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju 2006. Ona se zajedno sa majkom, u gluvo doba noći, vraćala iz kluba.

"Policija me je te večeri dva puta zaustavljala i kada su me zaustavili treći put mislila sam da je u pitanju skrivena kamera. Nije bila šala u pitanju, a policijska kontrola nas je stigla. Rekli su da moraju da podnesu prijavu zato što sam bežala",  ispričala je Ana tada.

U novembru 2010. ona je privedena u policijsku stanicu na trežnjenje. U sebi je imala preko dva promila alkohola.

Prilikom policijske kontrole Nikolićeva je vređala policajce. Ona je, naime, bila na suvozačevom mestu, a njen brat Marko je upravljao vozilom. Kada ih je polcija zaustavila ona je počela da se raspravlja sa njima.

"Bili smo na snimanju spota i posla toga smo želeli da proslavimo uspeh. Bilo nas je dvadesetak i svi smo malo popili. Moj brat Marko je vozio auto, a ja sam bila na suvozačevom mestu. Marko je počeo da se svađa sa njima, a ja sam samo želela da zaštitim brata. Privedena sam zbog napada na policajce, a Marko zbog napada i vožnje u pijanom stanju. Ma nije se desilo ništa strašno svi smo mi živi ljudi", ispričala je tada Ana..

Ana i njen brat Marko su izuzetno vezani, on radi i kao njen menadžer, a pevačica je u jednom trenutku rekla da ume dobro da se posvađa sa njim, pa čak i potuče.
"Svađamo se nenormalno, da ne kažem da se tučemo ponekad", rekla je tada Ana.

Inače, mediji su prošle godine pisali da su se Ana Nikolić i njen suprug Rasta potukli.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u