Showbiz

RASKRINKANA STANIJA: Deda Žika iz Rume je njen prvi makro

Objavljeno: 06.10.2015 | 10:51Izvor: Kurir

Folkerka je isprozivala starletu da ne vodi računa o ličnoj higijeni i da je neradnica, a onda pred svima ispričala da zna ko ju je uveo u prostituciju

Zorica Marković je, po svemu sudeći, odlično upućena u život Stanije Dobrojević. Pevačica je otkrila da je starletu u posao prostitucije uveo izvesni deda Žika iz Rume.

Naime, folkerka je nakon emisije „Pitanja gledalaca“ u dvorištu ponovo oplela po starleti, nazivajući je pogrdnim imenima. Zorica je farmerima pričala da je Stanija folirant, da se šlepa uz Kristijana i da se bavi najstarijim zanatom.
- Ja sam joj lepo rekla da ćuti da ne bih ja krenula da pričam o deda Žiki iz Rume, koji ju je uveo u prostituciju - siktala je Markovićeva.

Iako je većina farmera Staniju od samog početka rijalitija nazivala prostitutkom, Tamara, Balerina, Ivan Gavrilović i Miloš Radičević ostali su šokirani Zoričinim izjavama, sluteći da ona zapravo zna najprljavije starletine tajne.

Međutim, folkerka se nije tu zaustavila, već je dodala da je Dobrojevićeva neuredna i da ne vodi dovoljno računa o ličnoj higijeni.
- Svaki dan se peči u krevetu s Kristijanom. Danas je imala neke ljubičaste gaće i video joj se dnevni uložak. Sav je bio žut, kao da se upišala, sunce ti je.em - ispričala je Zorica u jednom dahu i dodala da joj smeta što starleta na imanju ništa ne radi.
- Sunča ribu ceo dan. Mene to ne interesuje, ali ovi muškarci se ubiše od cepanja drva, a ona ništa - pričala je pevačica.

Pozvali smo starletinog brata, ali se na njegov broj javila žena koja nam je rekla da Sani neće komentarisati svoju sestru dok je u rijalitiju. Iz Stanijine PR službe su poručili:
- Zorica Marković je poznata po tome da spletkari i izmišlja priče. Suludo je komentarisati takvog patološkog lažova.

Golubović špijunirao Jelenu 
BALERINA JE IMALA SEKS U ŠUMI SA JEDNIM FARMEROM

Kristijan, Stanija i Medenica udružili su snage da raskrinkaju Jelenu Milošević Balerinu.Tokom večeri kad su gledaoci postavljali pitanja farmerima, između Balerine i starlete je nastao kurcšlus. Jedna drugu su optuživale da se bave prostitucijom, a tu situaciju je iskoristila Medenica, koja je dodala da Balerina upražnjava seks s farmerom, čije ime nije želela da otkrije. To je potvrdio i Golubović u razgovoru s Majom Nikolić.
- Ne postoje snimci seksa Balerine jer je s Farme izašla u šumu. Preskočili su ogradu, zatim su stavili ćebe na pod, iz.ebali se i gotovo. Sve se odigralo tajno. Produkcija to nije snimila i zato nema dokaza. Možda želiš sa mnom to isto da probaš - upitao je Kristijan Nikolićevu, koja mu je na to odbrusila:
- Ja takve stvari ne radim. Niti guram ruke u gaće nekome ko je oženjen - branila se Maja, aludirajući na Staniju, s kojom je Golubović navodno bio intiman u hotelu, gde su nedavno proveli noć.

On se osvrnuo i na Balerinino zanimanje - da je animir-dama pod imenom Violeta.
- Imam informaciju da je ona animir-dama, alijas Violeta. Znam da se ona ka...a na Farmi, a ti ne znaš. Imam jače informacije od tebe. Zna ona sve, ali joj ne ide u prilog da to prizna. Balerinka se nabada, skida gaće, pokazuje sise - tvrdio je kriminalac.

(Lj. S.)

Šok kraljica silikona preti Goluboviću
KRISTIJANE, PAZI SE, IMAM TVOJE PORUKE I SNIMAK!

Pojavljivanje Tijane Ðuričić na imanju u Lisovićima napravilo je opšti haos. Kristijan je poludeo kada je saznao da ona ulazi pa zapretio i da će on da pobegne iz rijalitija. Međutim, tek kada je kraljica silikona ustala da postavlja pitanja ukućanima otkrilo se mnogo toga.

Tijana je pitala Jasminu da li je zaljubljena u Kristijana, na šta je ona pozitivno odgovorila, a onda je isto pitanje postavila i Goluboviću.
- Nemam nikakva osećanja, kao ni prema tebi. Mogu samo da se zavitlavam sa njom kao što sam i sa tobom - rekao je on i time isprovocirao Ðuričićevu.
- Sa mnom ne možeš da se zavitlavaš! Nisi se ni zavitlavao.
- Kako nisam? Ti si mi pretila, proganjala me, proganjala moju ženu, imam poruke - rekao je on.
- Imam i ja poruke ali i snimak - besno je odgovorila silikonka i time zaintrigirala Maju Nikolić koja je želela da zna da li je snimak kako se oni ljube.
- Ne, snimak razgovora - odgovorila je ona.

Inače, starleta je ušla u „Farmu“ sa svojim psom Donom, a njena pojava izazvala je šok kod Kristijana, koji je mislio da ulazi Vesna Vukelić Vendi.
- Ja bežim sa „Farme“, da znate. Pa vi ne znate šta je to, vi ste mala beba za nju - rekao je Kristijan.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u