Showbiz

RAŠINA LJUBAVNICA: Goco, bolja sam od tebe u seksu!

Objavljeno: 07.10.2016 | 22:19Izvor: Kurir

Devojka koju je Kurir Stars uslikao prošle nedelje kako s Tržankinim mužem ruku podruku ulazi u hotel priznala vezu s njim, zbog čega se uopšte ne kaje

Devojka s kojom je Raša Novaković prevario suprugu Gocu Tržan jeste dvadesetogodišnja Teodora Radojičić iz Beograda!

Paparaco Kurir Starsa je u noći između nedelje i ponedeljka uhvatio nevernog bubnjara kako u sitnim satima s dugonogom crnkom ulazi u hotel na Voždovcu. Možda bi njen identitet ostao misterija da se sama nije odala.

Naime, Rašina ljubavnica je juče na svom Instagram profilu okačila naslovnu stranu magazina Kurir Stars i tagovala Rašin bend „Kilotona“, ali kad su počeli da se nižu komentari, brzo je obrisala post. Kasnije je kontaktirala s našom redakcijom i pretila nam.

Na stubu srama

- Kako vas, bre, nije sramota? Hoćete da mi uništite život? Zbog vas prolazim kroz pakao. Moja porodica je sada na stubu srama. Odgovaraćete i debelo ćete mi platiti zbog ovoga - urlala je Radojičićeva.

Ona nije želela da odgovori na pitanja koliko se dugo poznaje s Novakovićem, gde su se tačno upoznali i da li se i dalje viđaju. Teodoru čak nije pogodilo ni što se Goca i Raša razvode zbog nje, već se našla uvređenom zbog Gocinih jučerašnjih prozivki. Kurir je juče uslikao Tržanku oko pet sati posle podne, kad je išla da se konsultuje sa advokatom oko razvoda. Pevačica nije želela da govori o neverstvu svog muža, već je besno poručila našem kolegi:

Svi se razvode, pa šta?!

- Idi, nađi Rašu, pa njega slikaj s nekim fufama! - odbrusila je Goca, što je Teodoru isprovociralo, pa je rešila da joj odgovori:
- Prvo, ja nisam fufa, već foto-model. Drugo, nek se ta pevačica zapita zašto je njen muž pao na moj šarm. A ako joj nije jasno, ja ću joj dati i odgovor. Bolja sam u seksu od nje! Treće, danas se svi živi razvode i ne vidim u čemu je problem. Nisam ja kriva za njihov kraj - rekla je Radojičićeva i prekinula vezu.

Raša Novaković i dalje ne odgovara na naše pozive i poruke.

Pretnje
GLUPAČO, IMAŠ LI OBRAZA?!

Nakon što je Kurir Stars objavio ekskluzivne fotografije Raše Novakovića i njegove ljubavnice, manekenka dobija preteće i uvredljive poruke na društvenim mrežama.
- Zašto si namestila dečka paparacima? Glupačo, imaš li ti obraza?! - samo su neki od komentara koje je prethodna dva dana dobijala Teodora.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u