Showbiz

PUBLIKA IZVIŽDALA MAJU! Besna Zorica isprozivala Nikolićevu koja joj je odgovorila BEZ MILOSTI! (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.2017 | 15:00Izvor: Telegraf.rs

- Ne volim takvo izražavanje, ona svojim rečnikom devalvira ovaj žiri, devalvira čitav serijal - poručila je iznervirana Zorica Brunclik

Netrpeljivost između Maje i Zorice u “Pinkovim zvezdama” je kulminirala sinoć kada su se njih dve žestoko zakačile.Namrštena Zorica više nije mogla da sluša Majine upadice, i odlučila je da zapuši usta Nikolićevoj.

– Hoću prvo da stavim tačku na ovakvo ponašanje Majino. Njene neukusne opaske, upućene na račun kolege, majki Crne Gore… da svi sinovi puštaju brkove da bi ličili na svoje majke… Neću da ulazim u raspravu sa Majom, jer to nije moj nivo. Ne volim takvo izražavanje, ona svojim rečnikom devalvira ovaj žiri, devalvira čitav serijal… Međutim, nemoćna sam da bilo šta učinim. Imam ugovor sa produkcijom, i zaista nisam mogla da predvidim da ćemo imati takvog člana žirija. Želim svima da bude jasno da moje ćutanje nikako nije znak odobravanja! Mislim da nikome ne prija Majino ponašanje – poručila je Zorica Brunclik, a Nikolićeva je imala spreman odgovor.

Printskrin: TV Pink

Printskrin: TV Pink

– Pojedine osobe bolje da ponovo krenu u prvi razred muzičke škole, kako bi stekle vakabular i naučile kako se pišu note… Drugo, na moj nivo se ne spušta, nego uzdiže. Ja zaista nisam kriva što ona nije dobila fotelju u neko, za nju mnogo bolje vreme. Ona apsolutno intelektualno ne može da mi parira, i to je sve što imam da kažem – izjavila je Maja koju je publika izviždala nakon ovih reči.

Pogledajte svađu Maje i Zorice (premotajte na 1:36:20):

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u