Showbiz

PRVI RIJALITI BEZ TAJNI! 32 takmičara "Zadruge" čeka PAKAO, gledaoci će upravljati emisijom, a kad čuju kome će se i kako ispovedati, neće im biti dobro!

Objavljeno: 11.08.2017 | 13:53Izvor: Telegraf.rs

U projekat je uloženo 10 miliona evra, a biće oživljene i drevne ličnosti pred kojima takmičari rijalitija "Zadruga" neće moći da sakriju apsolutno ništa

 

 

Početak emitovanja novog rijalitija "Zadruga" koji će biti emitovan na televiziji Pink zakazan je za 6. septembar, a u ovaj projekat uloženo je više od 10 miliona evra.

Rijaliti će, kako smo već pisali, biti potpuno drugačiji od svih dosadašnjih, budući da će biti korišćena najmodernija tehnologija, a prema najnovijim podacima, biće oživljene i neke drevne legende!

Foto: Pink.rs

Umesto ispovedanja u crkvi, 32 učesnika, koliko će ih biti u rijalitiju, ispovedaće se Drvetu mudrosti.

- Takmičari će imati mogućnost da se ispovede i zatraže savet od Drveta mudrosti, koje se nalazi u Rajskom vrtu, čime će ih Željko Mitrović zapravo naterati da otkriju sve svoje tajne, osećanja i razmišljanja. Ukoliko budu vaspitani i dobronamerni, od Drveta mudrosti će dobiti savet koji će ponekad biti ključan za preživaljavanje u Rajskom vrtu, gde je smeštena "Zadruga". Zanimljivo je da je Rajski vrt pun iznenađenja i prepreka koje će otežati život takmičarima. Drvo će biti starije od svih učesnika zajedno, ali je još zanimljivije što će ga Veliki Šef predstaviti kao Guglovog rođenog brata - naveo je izvor blizak produkciji rijalitija.

Inače, gledaoci će po prvi put u istoriji televizije imati mogućnost da interaktivno prate rijaliti. Na svojim računarima, tabletima i telefonima biće u prilici da sami biraju koju od 24 prostorne zone žele da gledaju, kojim takmičarima će posvetiti svoju pažnju, ali i koji zaplet ili situaciju će videti ekskluzivno. Potpuna novina je to što će gledaoci moći sami da pomeraju kamere, što im daje mogućnost da sami režiraju program. Takođe, biraće i koje takmičare će slušati, što u prevodu znači da će ovo biti prvi rijaliti bez tajni.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u