Showbiz

PROVOKATIVNE FOTKE Devojka fudbalera Zorana Tošića potpuno naga! (18+)

Objavljeno: 28.09.2016 | 11:32Izvor: Blic

Manekenka Jovana Gajić, dugogodišnja devojka fudbalera Zorana Tošića Bambija, očigledno ima hobi da rasplamsava mušku maštu seksi fotografijama. Naime, "Alo" je došao u posed jedne od takvih, na kojoj Jovana pozira na krevetu potpuno naga.

Da stvar bude gora, jasno se vidi kako ona fotografiše sebe u ogledalu dok je preko grudi prebacila kosu, a na nogama ima sandale sa vezivanjem oko noge, poput onih koje se mogu videti u porno-filmovima. Kako bi još više raplamsala maštu onoga kome je fotka namenjena, Jovana je izabrala seksi pozu, i to u krevetu, na kojem je posteljina izgužvana kao posle seksa. Osim što je potpuno našminkana, Gajićeva je pokazala i bradavice jer je tačno na tom delu tela razmakla pramenove kose.

Tri godine u vezi: Zoran i Jovana
Foto: RAS SrbijaTri godine u vezi: Zoran i Jovana

- Još dok se muvala sa Bambijem, ona mu je slala provokativne fotografije. To često čini i sada kada su razdvojeni jer on živi u Moskvi, a ona na relaciji Rusija-Dubai. Međutim, ovu njenu fotografiju ima nekoliko muškaraca u Beogradu i već danima je šalju svojim drugarima. Ne znam ko je prvi dobio ovu fotku jer se krug onih koji je poseduju proširio - kaže izvor koji nam je ustupio fotografiju.

- Danima se svi šale na Bambijev račun, kako mu mala stavlja rogove na glavu. Trebalo bi da mu je njegov drugar do kojeg je takođe stigla ova Jovanina fotografija poslao da vidi - otkriva izvor, uz opasku da od venčanja neće biti ništa ukoliko Jovana Bambiju ne da valjan razlog za ovu egzibiciju.

Kako bismo saznali kome su bile upućene te fotografije, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Jovanom, ali bezuspešno, dok nam se na telefon nije javljao ni Tošić. Jovana je za jedan portal izjavila da joj je telefon hakovan i da je njena privatna fotografija ukradena.

Podsećanja radi, fudbaler CSKA i atraktivna crnka iz Inđije priznali su da su u vezi tek nakon što se Zoran 2013. godine razveo od supruge Dijane. Iako se šuškalo da je starleta Nataša Šavija kriva za njegov razvod, ubrzo se saznalo da je i Jovana bila deo trougla u kojem se Bambi kretao.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u