Showbiz

PROŠLO JE NJENIH PET MINUTA! GASTOZ ŠUTNUO ZORICU, A SADA IMA NOVU CICU

Objavljeno: 22.01.2017 | 19:17Izvor: Puls

Pobednik treće sezone rijaliti šoua "Parovi" Nenad Marinković Gastoz nakon raskida sa Zoricom Dukić, sa kojom se smuvao u luksuznoj vili, kaže da je preboleo dragu, da se iselio iz zajedničkog stana, ali i da razmišlja o pomirenju sa bivšom devojkom Ružicom Veljković

- Tačno je da smo raskinuli Zorica i ja, ali ne bih da otkrivam razlog. Više ne živimo zajedno, ali smo ostali u dobrim odnosima, kao i sa svim bivšim devojkama. Prosto nema više ničega među nama. Neću da pričam previše o tome, neću da joj upropaštavam život - kaže Gastoz.

Očigledno da je Marinković odlučio da nastavi dalje i da je spreman za novu ljubav, i to ni manje, ni više nego sa bivšom devojkom Ružicom Veljković. Ona se čak nedavno pohvalila kako joj on šalje poruke.

- Slao sam joj poruke samo kada je bila u emisiji. Ne znam da li ćemo opet biti zajedno, moram prvo da vidim da li je ona slobodna. Ali čitajte između redova - šeretskim osmehom rekao je Nenad i na taj način stavio do znanja da bi voleo da se pomiri sa Veljkovićevom.

Prošlo je mesec i po dana od smrti njegove mame, Gordane Goce Marinković, ali on ne da da ga bol uništi, već se trudi da bude što uspešniji, kao što bi ona to volela.

- Ja tu kuću nisam zaboravio. Uvek sam tu za njih. Trudim se da im budem od pomoći, da im nađem ljude za šou, da im dam neke ideje. Ako pričamo o budućim učesnicima, prava osoba za rijaliti "Parovi" mora da bude, iskreno, muški ili ženski Gastoz. To znači da bude lep, zavodljiv, dinamičan, da zna sve narodne pesme, i tako dalje - opisuje Gastoz.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u