Showbiz

PRLJAVI DETALJI SA FARME Starlete se posvađale, pa otkrile sve i svašta

Objavljeno: 24.11.2015 | 21:49Izvor: Blic

Stanija Dobrojević optužila je Tamaru Đurić da prodaje svoje telo, a tek tada jedna za drugu nisu birale reči. Pale su teške optužbe i uvrede.

- Prostitutko! Prodaješ svoje telo za 50 evra. Ja znam ljude koji su spavali sa tobom za te pare - rekla je Đurićeva.

Ove reči su pogodile Staniju, pa je planula rekavši da je Tamara ne vadi iz usta i da je opsednuta njome.

- Gledaš šta ja radim, kako se oblačim, kako se ponašam. Klošarko, imaš

Stanija Dobrojević

nekoliko markiranih stvari koje su buđave, smrdljive i prljave. Alkoholičarko, frizerko, dečaku sa velikom glavom! Kompleksašice silikonska! Ličiš na nakazu, pacova... Mnogo si se utripovala da si bitna, a ti si jedna klošarka! Ku*va raspala! Ti se je*eš za džabe, iz kreveta u krevet, kada neće da te plate... Željka Rolović ti je makro, klošarko raspala! Napolju se zna prostitutko, ko si ti - vikala je Stanija.


Đurićeva joj je pretila tužbom kada izađu napolje.

- Moraćeš da prodaš oba bubrega, tužiću te! Nakazo, skini bar jednom šminku - branila se Đurićeva.

A Stanija je u dnevnoj sobi nastavila da priča i rekla da se napolju sve zna, kao i to da Tamara ima potpisan "poslovni" ugovor o specifičnoj delatnosti sa madam Željkom:

- Sve se zna ko je čiji makro. Ona radi za Željku, ima ugovor, biće joj rob do kraja života. Celo leto su bile u Crnoj Gori, po jahtama, šta su radile!

 

Ko je madam Željka Rolović


Željka Rolović je uhapšena u Kotoru zbog sumnje da je počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije, da je na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smeštajima, plovilima...

Pre nekoliko dana postigla je sporazum o priznanju krivice sa kotorskim tužilaštvom. Na njenom fejsbuk profililu objavljeno je nekoliko fotografija sa Tamarom Đurić.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u