Showbiz

Prisetite se: Kako je izgledala Cecina i Arkanova svadba!

Objavljeno: 20.02.2015 | 08:31Izvor: Puls

Pre tačno dve decenije naša poznata pevačica i njen izabranik razmenili su bračne zavete, a potom i napravili veselje u hotelu Interkontinental

 Njih dvoje su se prvi put sreli 11. oktobra, 1993. godine u restoranu Erdut, a upoznao ih je Oliver Mandić , koji je pozvao pevačicu da peva na proslavi Srpske dobrovoljačke garde.

Gostujući u emisiji kod Minimaksa, Ceca je prokomentarisala i kako je taj prvi susret izgledao.

- To je apsolutno bila ljubav na prvi pogled - rekla je Ceca, dodavši da ga se na početku jako plašila i da joj nije bio ni malo simpatičan.

 

- Mnogo sam čitala o njemu i kada je trebalo da zapevam pred njim, sva sam bila preplašena. Kad sam stigla u Erdut, stvari su se promenile i u moju, ali i u njegovu korist - rekla je Ceca, a potom je prokomentarisala da ju je poput Don Žuana oborio sa nogu kada joj je prišao.

Arkan je takođe taj trenutak zapamtio.

Kad je došla onako mršava, sa samo 48 kilograma, pomislio sam svašta. Nije mi palo na pamet da cu sa njom da se vencam, jer pevačice nisu odgovarale mojoj prirodi. Ona je, međutim, verovala da ćemo biti zajedno. Ja nisam. I posle je sve to promenila!

Dve godine kasnije, sa oko pet stotina svatova, Ceca i Arkan su, kako su mnogi mediji prenosili, napravili svadbu veka, a venčanje je obavljeno po svim tradicionalnim običajima.

Kako priznaje, Arkan je tek šesti put pogodio jabuku, a vi se prisetite kako je izgledala njihova svadba:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u