Showbiz

PRE HALJINA I ŠTIKLI Ovako je Božo Vrećo izgledao na početku karijere

Objavljeno: 27.06.2017 | 09:22Izvor: Puls

Božo Vrećo je popularni pevač sevdalinki koji je za kratko vreme privukao ogromnu pažnju medija.

Ovaj pevač skrenuo je pažnju sebe kako raskošnim glasom, tako i svojom različitošću.

Božo nastupa uglavnom u glamuroznim haljinama i dugom kosom i noktima i bratom, pa su ga mnogi nazivali "bosanskom Končitom". Dok su svi polemisali o njegovom polu, on je nedavno izjavio da je "i muško i žensko".

Ono po čemu je Božo posebno oduševio javnost, jeste da otvoreno govori o svojoj seksualnosti, kao i svom ljubavnom životu.

Božo Vrećo nekada
Foto: screenshot Instagram / InstagramBožo Vrećo nekada

Vrećo je nedavno sa svojim pratiocima podelio da će stati na ludi kamen sa Beograđaninom s kojim je u vezi.

- Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije, tako da moja ljubav uskoro dolazi po mene. Već idući mesec mi se selimo u naš dom. Moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu. Moja karijera nastavlja se istim tokom. Na jesen dolazi veliki sarajevski koncert i puno koncerata širom Evrope do kraja godine. Naravno da ću dolaziti u BiH zbog svih koji me vole. Sarajevo će uvek biti deo mene i voljeni grad - napisao je Vrećo.

Ipak, dok ga danas prepoznajemo po bradi i raskošnim haljinama, Božo je potvrdio svoju tvrdnju da je "i muško i žensko" pa su ga slušaoci mogli videti, obrijanog i u muškoj garderobi


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u