Showbiz

Posle saznanja da će DOBITI BEBU, Ana i Rasta u TALENTU odlučili da USVOJE JOŠ JEDNO DETE! (FOTO)

Objavljeno: 10.01.2017 | 23:45Izvor: medio.rs

Članovi žirija emisije "Ja imam talenat" poželeli su da dodatno prošire svoju porodicu.

Već na samom početku 2017. godine bračni par Đurić saznao je vest koja im je u potpunosti promenila živote - naime, kako je naš portal prvi pisao, pevačica Ana Nikolić nalazi se u blagoslovenom stanju, a radosnu vest potvrdila je za Pink.rs.

Autor: E-stock/Masanori Yoshida

- Istina je, dobila sam rezultate, trudna sam. Međutim, za ovu radosnu vest još uvek ne znaju svi moji najbliži. Ne bih više ništa komentarisala, presrećni smo - rekla nam je tada Ana, a budući da joj je proradio majčinski instikt, pevačica i njen suprug Stefan Đurić Rasta izrazili su želju da dodatno prošire svoju porodicu.

Autor: YouTube screenshot

U novom izdanju emisije "Ja imam talenat" imali su priliku da upoznaju talentovanu devojčicu koja ih je toliko očarala da su odmah poželeli da je usvoje.

Autor: Printscreen

Autor: Printscreen

Režija, recite roditeljima da mogu da idu kući, ja ovo vodim svojoj kući, ovo je neverovatno - rekao je Rasta, a onda je iskoristio priliku da se fotografiše sa preslatkom takmičarkom.

Autor: Printscreen

I Ana je bila oduševljena jednom od najmlađih učesnica najpopularnijeg šou programa na svetu, pa ju je pred kamerama pozvala da pođe sa njom i Rastom u njihov topli dom.

Autor: Printscreen

A je li bi ti išla s nama kući? - upitala je Ana.

Članovi stručnog žirija uspeli su i da se posvađaju sa jednim takmičarom, a šta vas sve to očekuje u novom izdanju emisije "Ja imam talenat", koje je na programu u četvrtak u 21:15 na Televiziji Pink, pogledajte u nastavku:

 

Autor: D. Tanasijević

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u