Showbiz

POSLE GODINU I PO DANA PAUZE: Dino Merlin nastavlja turneju

Objavljeno: 02.08.2014 | 10:31Izvor: Kurir

Bosanskohercegovački kantautor promotivnu turneju povodom objavljivanja svog 11. albuma "Hotel Nacional" započeće sledeće sedmice u Hrvatskoj i Crnoj Gori

Dino Merlin, nakon gotovo 18-mesečne pauze, nastaviće sa koncertima.

Naime, bosanskohercegovački kantautor promotivnu turneju povodom objavljivanja svog 11. albuma "Hotel Nacional" započeće sledeće sedmice u Hrvatskoj i Crnoj Gori, a tokom jeseni planirani su koncerti u Sjedinjenim Državama, Kanadi, skandinavskim i drugim zemljama Evrope.

“Svakodnevno dobijamo brojne upite od moje publike koja sa velikim nestrpljenjem očekuje uživo čuti nove ali i stare pesme”, kaže Merlin i priznaje da se unapred raduje novom susretu s publikom.

“U okviru prošle turneje, tokom četiri godine odsvirali smo na stotine koncerata, do kraja ove godine očekuje nas više od 20 nastupa, što je ustvari priprema za velike koncerte koji će uslediti u 2015. godini.”

Kako saznajemo od izdavača Merlinovog novog albuma, prvi tiraž od 40.000 primeraka albuma "Hotel Nacional" već je gotovo rasprodat, što je izuzetan uspeh te će ovih dana, kako najavljuju, biti štampan i novi tiraž albuma, koji je zahvaljujući odličnoj prodaji putem interneta već u prvoj sedmici prodaje zauzeo osmo mesto na Billbordovoj top listi najprodavanijih world music albuma, a samo prva dva single sa albuma "Ruža" i "Školjka" do sada su zabležile nekoliko miliona pregleda na društvenim mrežama.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u