Showbiz

PONOVO FRKA OKO ĆAZIMA: Osmanijeva devojka Mandu prijavila Interpolu!

Objavljeno: 30.08.2016 | 18:53Izvor: Kurir

Crnogorska manekenka Manda Popović našla se u problemu zbog sadašnje devojke albanskog biznismena Ćazima Osmanija, poznatijeg kao Feliks.

Manda, Ćazim, foto FejsbukPojavila se informacija da je izvesna D.P. prijavila bivšu Ćazimovu devojku hrvatskom Interpolu, zbog čega je ona saslušana u Podgorici.

Kako se priča, Feliks je već neko vreme u šemi sa Hrvaticom, koja je policiji rekla da je Manda dala lažne izjave o njoj u jednom srpskom dnevnom listu, te da je pretila njoj i njenoj majci. Hrvatski Interpol poslao je telegram urgencije za Mandino privođenje, nakon čega je dala izjavu u Podgorici – otkrio je dobro obavešteni izvor iz policije koji je dodao da je Mandu ovaj podatak šokirao.

"Manda je bila u čudu i šokirana jer tu devojku ni ne poznaje, niti je bilo kad išta pričala o njoj, a kamoli joj pretila! Izjavu je dala u pratnji svog advokata", završava izvor.

Manda je potvrdila ova saznanja.

"Izvesna Doris Pranjić me je lažno prijavila jer navodi koje je dala u policiji su apsolutna laž. Nadležnim organima sam rekla šta imam i verujem da su shvatili o kome se radi. Neka svako radi svoj posao, ja to želim jer verujem u pravdu. Lažne osobe i osobe željne pažnje neka me zaobiđu jer mi je dosta tih koji preko moje grbače žele da dospeju u medije", izjavila je Crnogorka.

Podsetimo, Manda je bila u turbulentnonj vezi sa Ćazimom Osmanijem koji je u oktobru 2013. godine fizički nasrnuo na nju u jednom hotelu, zbog čega su završili na sudu. Nakon nekog vremena, ponovo je došlo do svađe dvoje ljubavnika, nakon koje ju je on prijavio beogradskoj policiji.

Takođe, Manda je veliku pažnju srpskih medija privukla kada je u jednom hotelu na crnogorskom primorju fizički nasrnula na pevačicu Anu Nikolić, koja je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom.

(Alo)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u