Showbiz

PEVAČICA BILA U UŽEM IZBORU RST: Goca Tržan izvisila za Evrosong!

Objavljeno: 27.03.2017 | 17:36Izvor: Kurir

Muzički urednici želeli su da pop pevačica predstavlja Srbiju, ali su autori evrovizijske pesme insistirali na Tijani Bogićević, saznaje Kurir

Goca Tržan bila je u užem izboru RTS za ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Evrosongu, ali autori evrovizijske pesme nisu želeli da ona otpeva njihov hit, ekskluzivno saznaje Kurir.

Muzički urednici RTS hteli su da ove godine na prestižno takmičenje pošalju afirmisanog pevača, a prvi izbor bila im je Tržanka. Ipak, kako su konačnu odluku donosili autori pesme „In Too Deep“, oni su odbacili Gocu i izabrali Tijanu Bogićević. Kako saznajemo od izvora sa RTS, Tržanka je bila na korak od toga da nas predstavlja na Evrosongu i u poslednjem trenutku je izvisila.

Končitin recept

- Goca je kvalitetna pevačica, ima harizmu i energiju koja je potrebna za ovo takmičenje. Ona bi sjajno otpevala pesmu i super bi se snašla u Kijevu, u to smo uvereni. Ipak, poslednju reč imaju autori pesme i ne mogu tačno da vam kažem šta je presudilo da na kraju izaberu Tijanu - kaže naš dobro obavešten izvor.

On je sve zakuvao... Autor pesme Borislav Milanov i Tijana BogićevićOn je sve zakuvao... Autor pesme Borislav Milanov i Tijana Bogićević

Inače, autori srpske evrovizijske pesme su muzički producenti, kompozitori Borislav Milanov, Bo Person, Johan Alkenas i Lisa En-Mari Linder. Oni su bili u timu koji je napisao hit „Rise like a Phoenix“ za Končitu Vurst, koja je pobedila na Evrosongu 2014.

Tim povodom kontaktirali smo s Gocom, koja se iznenadila kada je saznala da je bila potencijalni kandidat za Evrosong.

Neobaveštena

- Prvi put to čujem od vas. Zaista nisam imala predstavu da sam u užem krugu - rekla nam je Goca.

Radovićeva
ODBIJENA ZBOG NEREALNIH ZAHTEVA

Pored Goce i Tijane, u užem krugu za predstavnika na Evrosongu bila je i Aleksandra Radović, ali je odbijena zbog nerealnih zahteva.
- Ona je zahtevala da joj obezbedimo pripremu, stvaranje i odabir pesme, kao i honorar od 20.000 evra - kaže naš izvor.

Padamo
SRBIJA 12. NA KLADIONICAMA

Iako se naša predstavnica donedavno na svetskim kladionicama dobro kotirala i zauzimala visoko peto mesto, poslednjih dana naglo je pala. Na prvom mestu je i dalje čvrsto pozicionirana Italija, dok je Srbija pala na 12. Ako nam je za utehu, bar smo vodeći u regionu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u