Showbiz

PAPARACO: Zlata i Željko na plaži

Objavljeno: 29.07.2016 | 13:40Izvor: Kurir

VRELO Bivši verenik Vesne Zmijanac nije mogao da odoli folkerki - čim su stigli na plažu, svukao joj je kupaći i navalio na njene gole grudi

Zlata Petrović, Željko Rstić, foto Damir DervišagićZlata Petrović ni na plažu ne može da ode a da je njen dečko Željko Rstićne spopada!

Paparaco Kurira zatekao je pevačicu i bivšeg verenika Vesne Zmijanac prekjuče u restoranu u Kamenovu, gde su se ponašali kao napaljeni tinejdžeri. Iako su ih brojni kupači bez treptaja posmatrali, oni su se prepustili strastima.

Zlata bukvalno nije imala mira od Željka, koji joj je sve vreme disao za vratom. Pevačica nije stigla ni da se namaže kremom, jer ju je biznismen sve vreme ljubio i grlio, a u jednom trenutku svukao joj gornji deo kupaćeg! Sevnule su folkerkine dude i muškarce na plaži ostavile bez teksta. Svi su zinuli kao da nikad nisu videli golu ženu! Petrovićeva je brzo navukla gornji deo, a onda otišla na ležaljku i prepustila se nežnostima sa Željkom.

Alal vera, Zlato! Pevačica u 54. godini izgleda kao bomba! Mnogi su se složili da je pevačica tog dana i mnogo mlađim koleginicama zadala domaći zadatak, bar kad je reč o izgledu.

 


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u