Showbiz

(PAPARACO) OVO JE SORAJIN NOVI DEČKO! Starleta i misterizoni mladić se dovatili na aerodromu!

Objavljeno: 22.01.2017 | 22:42Izvor: medio.rs

Vučelićeva, koja godinama krije momke kao zmija noge, sletela je juče sa Tajlanda u Beograd sa tajanstvenim mladićem, sa kojim je razmenjivala nežnosti na aerodromu

Seksepilna Soraja Vučelić konačno je uhvaćena sa dečkom! Paparaco Informera uslikao je bivšu voditeljku sa tajanstvenim momkom na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kada su se vraćali sa Tajlanda. U Beograd su sleteli oko pola pet ujutru, a fotografisali smo ih dok su gurali kofere u kolicima.
Golupčići su očigledno zaboravili da više nisu na Tajlandu i da je u Beogradu minus, pa je Sorajin dečko izašao u majici kratkih rukava, a ona u providnoj majici, ispod koje se video donji veš.

Kako ne bi privukli mnogo pažnje, sa aerodroma nisu izašli na predviđenom izlazu, već su se liftom popeli u deo aerodroma za odlaske iz Beograda. Ne sluteći da im je za petama naš paparaco, oni su se opustili, pa su počeli da se grle i ljube.

Vučelićeva nije želela da komentariše svoju novu ljubavnu aferu ni da nam otkrije ko je tajanstveni mladić sa kojim je uživala desetak dana na egzotičnim plažama. Ona je svakodnevno kačila slike sa odmora na društvenim mrežama, ali ni na jednoj nije pozirala sa svojim dragim.

Kako Informer saznaje, obišli su sva okolna ostrva, bili su u najpoznatijem šou-programu "Fantasea", obišli su zoološke vrtove, ronili su...

Soraja je na plaži bila sređena kao za modnu pistu, svakodnevno je nosila drugi kupaći kostim i pozirala pred znatiželjnim ljudima. Momak joj je sve vreme pravio društvo, pomagao joj je da napravi što bolje fotografije, ali on nije stajao ispred objektiva foto-aparata.

Informer

Opustošila butike

Informer

Soraja se sa ovog odmora vratila bogatija za nekoliko punih kofera. Vučelićeva je opustošila butike na Tajlandu kupujući nove krpice za sebe, ali i za svoje najbliže. 

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u