Showbiz

OVAJ PEVAČ JE BIO U CENTRU GEJ SKANDALA: Sada čeka dete sa PEVAČICOM, a pogledajte kako izgleda!

Objavljeno: 29.03.2017 | 21:41Izvor: Kurir

Pop pevač Nikola Burovac retko se pojavljuje u medijima, a domaća javnost ga zna ponajviše kao supruga crnogorske pevačice Milene Vučić.

Nikola je počeo muzičku karijeru početkom ovog veka kao član legendarnog pop sastava "Zana".

Već u tom periodu je privukao pažnju ženskog dela publike zbog svog atraktivnog izgleda. Nije se dugo zadržao u grupi kao gitarista, već se otisnuo u solo muzičke vode i to kao pevač.

Printscreen/YoutubePrintscreen/Youtube

Nikola je nastavio da snima pesme u pop maniru, koje je publika lepo prihvatila, a onda se 2008. godine našao u centru gej skandala. U septembru 2008. godine osvanule su u jednom tabloidu skandalozne fotografije markantnog pevača i dvojice deklarisanih homoseksualaca iz Slovenije. Zbog tih fotki krenule su priče da je i Burovac iz tog miljea, što je on dematovao.

Četiri godine kasnije Burovac se oženio pevačicom Milenom Vučić i od tada do danas žive u skladnom i harmoničnom braku, koji će ubrzo krunisati i zajedničkim detetom. Naime, Nikola je nedavno u emisiji "Eksluzivno" otkrio da će on i njegova supruga postati roditelji, jer se ona nalazi u drugom stanju. Burovac je tom prilikom pokazao da je i dalje veoma atraktivan i da mu godine ne mogu ništa.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u