Showbiz

OTKRIVAMO, SUKOBILA SE SA PRODUKCIJOM! EVO ZBOG ČEGA MILJANA NE ULAZI U PAROVE!

Objavljeno: 12.09.2017 | 13:35Izvor: Puls

Iako su obožavaoci rijaliti šoua "Parovi" očekivali da u novoj sezoni gledaju i zvezdu ovog rijalitija Miljanu Kulić, izgleda da se to neće desiti. Kako sada stoje stvari, Miljanu nećemo gledati u "Parovima 6", a razlog je taj što nije uspela da postigne dogovor sa produkcijom "Hepija".

 Miljana je razgovarala sa čelnim ljudima TV "Hepi" i bila je rada da uđe i u šestu sezonu, međutim, jedan njen uslov nisu hteli da ispune i ona je odustala. Naime, Kulićeva je od "Hepija" tražila da joj isplate unapred tri nedeljna honorara kako bi uspela da kupi svu neophodnu garderobu i šminku, ali druga strana nije pristala na ovaj njen predlog. Doduše, pristali su da joj isplate jedan honorar unpared, ali Miljana nije odustala od svog zahteva smatrajući da joj jedan honorar nije dovoljan da pokrije sve troškove, jer je čeka boravak u rijalitiju od nekoliko meseci, te je na kraju odbila da bude učesnik šeste sezone "Parova" - otkriva nam izvor dobro upućen u celu situaciju.

Miljana KulićMILJANA KULIĆ • PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

Pozvali smo Miljanu za komentar, ali ona nije htela da priča na tu temu.

- Nije bitno kakav je problem nastao, ali, nažalost, ne ulazim u novu sezonu "Parova". Zvali su me i u "Zadrugu", ali sam ih odbila jer sam verna "Hepi" televiziji, ali oni ipak nisu hteli da mi izađu u susret za jednu tačku ugovora. Nije mi krivo, ionako želim da se odmorim od rijalitija -  rekla je Miljana za "Pulsonline".

Nedavno su se pojavile i glasine da se ponovo podvrgla estetskom zahvatu i dodatno uvećala usne, međutim ona je to demantovala putem statusa na Fejsbuku.

- Ja sam rekla da želim da izvadim silikone iz usana, ali da je sada trenutno to mnogo komplikovan hiruški zahvat iz više razloga, pa sam odustala - napisala je Miljana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u