Showbiz

OTKRIVAMO: Da li srpska estrada veruje u vanzemaljce?

Objavljeno: 28.01.2015 | 10:53Izvor: Telegraf.rs

Na Telegrafu pročitajte ko je za, a ko protiv teorije o malim zelenim bićima

Postojanje vanzemaljca u Univerzumu oduvek je intrigiralo čitavu ljudsku rasu. Njihove posete Zemlji jesu ono o čemu se raspravlja na najvišim državnim nivoima. Svako ljudsko biće ima mišljenje o tome, a mi smo napravili anketu među poznatima, da li veruju u vanzemaljce ili ne?

Evo šta nam je rekla Nada Topčagić:

– Znate kako, oduvek sam razmišljala o tome. Od kad znam za sebe, intrigiraju me takve misterije. Nije da nije bilo slučajeva u inostranstvu, a ponekad i kod nas. Mada, ja ne verujem u njih. Verujem da nešto postoji, ali nikada nikakav opipljiv dokaz nije postojao, tako da ne bih to nazvala vanzemaljcima.Čovečavnstvu je potrebno da u nešto veruje. Te misterije su oduvek bile popularne. Sećam se, kada sam imala koncert u Parizu, ista je takva situacija bila… Kao neki tanjir obleće i tako dalje. Ma dajte molim vas – kaže za Telegraf Nada.

Foto: Promo TV Pink

Foto: Promo TV Pink

S druge strane, ima i onih koji misle da su malena bića i te kako prisutna u našoj zemlji. Jedan od njih je Bane Mojićević.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

- Vanzemaljci su već odavno na Zemlji, a i u zemlji Srbiji, u raznoraznim oblicima (smeh).

Mlada pevačica Milica Todorović takođe misli da oni postoje.

Foto: Promo Klub Hill

Foto: Promo Klub Hill

– Verujem da postoje, odnosno, ubeđena sam u to.

Inspektor Blaža je bio najduhovitiji:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Vanzemaljci sigurno postoje i treba verovati u to. Avioni misteriozno nestaju sa putnicima, neki čudni ljudi poput Feliksa skaču sa ivice svemira, a političari širom planete rade stvari iz kojih se vidi da su alieni preuzeli njihova tela i umove. Srećom, kod nas nestaju samo emisije na televiziji,odnos dinar -evro nam je odavno kosmički, a vanzemaljci neće da zaposednu naše političare jer bi odmah poludeli kada bi ušli u njihov mozak. U tela ionako ne mogu da im stanu od jagnjetine ispod sača – rekao je kroz smeh Blaža.

Vesna Vukelić Vendi odlučno tvrdi da oni ne postoje.

– Naravno da ne verujem u vanzemaljce, pa samim tim i u njihov dolazak što je apsurd. Svako je je verujući hrišćanin – pravoslavac zna kako je nastao svet, šta je napisano u Starom zavetu, kako je bog stvarao svet (vidljivi i nevidljivi), kako je stvorio planete, sunce, zemlju, životinje po vrstama i čoveka po slici i prilici božjoj. Tada je i rekao da su mesec i zvezde i sunce i životinje stvoreni u funkciji čoveka. Ni u  Starom ni u Novom zavetu apsolutno se nigde ne pominju vanzemaljci. Spominje se đavo, satana, obmanjival, kome je cilj da pogubi svaku ljudsku dušu – rekla nam je pevačica.

Vesna Vukelić Vendi

Foto: Marko Todorović


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u