Showbiz

OSVAJA SVET: Marija Šerifović počinje karijeru u Americi!

Objavljeno: 27.08.2014 | 00:16Izvor: Blic

Na putu ka uspehu

Evrovizijska pobednica otišla je iz Beograda u Los Anđeles s namerom da osvoji muzički svet. Marija Šerifović je pre nedelju dana sa nekoliko kofera otišla u Ameriku.

Pevačica je već našla stan u Los Anđelesu i stekla vizu P, koju dobijaju umetnici s ozbiljnom reputacijom i jasnom poslovnom strategijom. Ona je, između ostalog, morala da priloži dokaze o velikim zaradama. Ovu vrstu vize dobijaju i sportisti i ona traje najduže godinu dana, s tim da se može produžavati, i to najduže do deset godina. Lica sa P-statusom u međuvremenu mogu da traže da status promene u useljenički.

Budući da je početkom godine boravila u LA, pevačica već zna kako mnoge stvari funkcionišu tamo, a u tome joj pomaže i nekoliko prijatelja koji žive u Americi, poput Nataše Kojić.

U poslednjih nekoliko meseci Marija je u Srbiji održala veliki koncert u Beogradu i pobrala odlične kritike za novi album „Hrabro“ i autobiografsku knjigu „Ispovest“, te je sa samopouzdanjem otišla u svet. O Marijinim poslovnim planovima, koji su vrlo ozbiljni, njeni najbliži zasad ne žele da govore. Njena majka Verica Šerifović kaže da će pričati o tome tek kad dobije „zeleno svetlo“ od nje.

- Postoje neki planovi, ali Marija će za neko vreme biti spremna da priča o tome. Budite strpljivi i pustite je da radi kako je zamislila. Kao majka i neko ko joj je najbliži imam razumevanje i strpljenje. Normalno je da svako ko je postigao u svojoj zemlji uspeh kao Marija sanja o inostranoj karijeri - rekla je Verica za „Blic“.

Svoju naslednicu u potpunosti podržava, kao što je činila i dok je Marija boravila u Beču pokušavajući da snimi album za evropsko tržište. Posle trijumfa na Evroviziji, Mariji su se otvarala mnoga vrata, ali nije ostvarila zapaženiji uspeh van granica Srbije.

- Za razliku od Srbije, gde se sve dešava u hodu, u inostranstvu se sve radi i uradi na vreme. Standard je bolji, ulaže se u kvalitet. Nije lako napraviti tamo karijeru, ali nije ni nemoguće. Ja sam na putu da mi se to ostvari -svojevremeno je rekla Marija.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u