Showbiz

OPTUŽIO PEVAČA DA JE SVE BIO MARKETING: OVAJ MEGA FRAJER JE BIVŠI AZISOV MUŽ!

Objavljeno: 14.06.2017 | 19:58Izvor: Puls

Bugarska zvezda Azis iza sebe jedan brak i to sa muškarcem!

Azis nikada nije krio svoje seksualno opredeljenje i javno je pokazivao svoje "jače polovine". Pre više od deset godina stupio je u ljubavnu vezu sa Nikijem Kitaecom, a u okotbru 2006. godine su se i venčali, a ovaj njihov potez šokirao je tradicionalni Balkan. Njhov brak nije bio legalan, jer bugarski zakon, poput srpskog, ne poržava istopolne brakove.

Azis i Niki na venčanjuAZIS I NIKI NA VENČANJU • YOUTUBE / YOUTUBE

Azis i njegov muž bili su kratko u braku, a u tom periodu učestvovali su u bugarskom izdanju "Velikog Brata". Nakon što su se razveli svako je krenuo svojim putem i od tada nisu ostali ni u kakvom kontaktu. Azis se posvetio svojoj ćerki Raji koju je dobio 2007. godine sa najboljom drugaricom Galom, a Niki se oženio Azisovom koleginicom Violetom sa kojom ima dete.

Pravi skandal u bugarskoj javnosti dogodio se 2014. godine kada je Niki sam ponovo ušao u rijaliti šou "Veliki Brat" i tada otkrio do tada strogo čuvanu tajnu.

- Meni je Azis plaćao da mu glumim dečka, a potom i da se venčamo. Njega je zanimala samo slava i zbog nje je bio spreman na sve - otkrio je Niki u rijalitiju.

Niki danas radi kao personalni trener, a bavi se i borilačkim veštinama.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u