Showbiz

OPROSTILA MU I ALIMENTACIJU: Anabela stan dala Gagiju!

Objavljeno: 29.01.2015 | 08:45Izvor: Kurir

On sad brine o deci i tu je za njih, a to je najvažnije. Dogovorili smo se da tu sumu ne treba da isplati, već da im pomaže koliko može, rekla je pevačica

Anabela Atijas juče se pojavila u Palati pravde na ročištu zbog spora sa bivšim suprugom Gagijem u vezi sa nekretninama koje su stekli u vreme bračne zajednice i njegovih roditeljskih obaveza prema deci.

Anabela je stigla sa malim zakašnjenjem, a u Palati pravde zadržala se svega 20 minuta. Po izlasku iz zgrade bila je vidno zadovoljna i raspoložena da prokomentariše ishod.

"Danas sam došla samo da kažem da smo se Gagi i ja dogovorili o svim obavezama prema deci. Stan na Vidikovcu, koji smo zajedno stekli dok smo bili u braku, prepisan je na decu, ali će on, naravno, biti u njemu dok je živ. Bitno je samo da deci nešto ostane od njega. Gagi nije plaćao alimentaciju, pa se nakupila ogromna suma, ali i to je rešeno. Gagi je već imao ročište na kojem se uredno pojavio, sada je red na mene", rekla je pevačica.

"On sad brine o deci i tu je za njih, a to je najvažnije. Dogovorili smo se da tu sumu ne treba da isplati, već da im pomaže koliko može. Meni ništa ne treba, samo da su moje devojčice srećne, a one ga obožavaju", obrazložila je ona.

Anabela je želela da istakne da se njen bivši suprug promenio i da su sada u odličnim odnosima.
"Gagi je sada drugi čovek. Zaista se promenio i mnogo više brine o devojčicama. Ipak, one su najviše ispaštale zbog svega. To što smo se mi razveli ne znači da decu treba bilo ko od nas da zapostavi. Luna i Nina su veoma vezane za njega i potreban im je otac. Ranije je bio pod uticajem loših ljudi, koji su ga loše savetovali, ali to je sada prošlost i, hvala bogu, njegov odnos prema devojčicama je sada sjajan", rekla je pevačica.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u