Showbiz

OPERISALA SE DA LIČI NA SORAJU: Fudbalerova riba promenila lični opis!

Objavljeno: 30.08.2016 | 10:09Izvor: Kurir

Valeri Božinov bio s Vučelićevom i preko nje upoznao svoju sadašnju devojku, koja je korigovala nos, usta i jagodice pa liči na njegovu bivšu

Manekenka Biljana Jenić, devojka fudbalera Partizana Valerija Božinova, više ne liči na sebe, ali zato liči na svoju suparnicu Soraju Vučelić. Za neupućene, Božinov je bio u vezi sa Sorajom, koja se družila s Biljanom, pa su se fudbaler i Biljana zaljubili, a prijateljstvo između devojaka je puklo.

Nakon što je drugarici skinula dečka, Biljana je odlučila da se transformiše i operacijama promeni do prepoznatljivog izgleda srpske starlete.

Zašto?

- Soraja i Božinov su imali vezu bez obaveza, znate ono, kad se vide, vide se. Njega je kod Biljane upravo privukao njen prirodni izgled, ne znam šta želi da postigne ovim operacijama. Stvarno nam je čudno što se operisala i sada je pljunuta Soraja. Pogotovo kad vidite njene fotke na Instagramu na kojima pozira kao starleta. Zasad je uradila nos, usta i jagodice, ostaje još samo da poveća grudi, pa Soraju i nju niko neće razlikovati - kaže za Kurir izvor blizak fudbaleru crno-belih.

Soraja je za Kurir demantovala da se družila s Biljanom.
- Ne znam ko je dotična, ali prijatelji su mi rekli da mnogo liči na mene - izjavila je Vučelićeva.

Dol kao lutka

Priča se da Valeri i Biljana planiraju brak.  Njemu bi to bio treći, a Biljani drugi, i opet s fudbalerom. Manekenka je bila u bračnoj zajednici s nemačkim fudbalerom, a danas trenerom Tomasom Dolom. Brak je kratko trajao, ali je manekenka zadržala njegovo prezime, pa se u javnosti predstavlja kao Biljana Dol Jenić.


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u