Showbiz

Ono o čemu Ceca nikada nije pričala!

Objavljeno: 29.08.2014 | 20:45Izvor: Puls

Pevačica otvorila vrata svoga doma na Kipru

Pevačica Svetlana – Ceca Ražnatović odškrinula je vrata svog velelepnog doma od petsto kvadrata, smeštenog u kiparksom letovalištu Aja Napa, i za televizijske kamere. Tamo je ugostila ekipu emisije Ekskluziv u kojoj ćete reportažu iz Cecine vile moći da pogledate u dva nastavka: u ponedeljak 01.i utorak 02. septembra od 18.20h na TV Prva. U atmosferi prelepog morskog ambijenta govorila je o porodici, begu od stresnih situacija, pričama da je sinu Veljku zabranila izlaske i ukinula džeparac i odluci da kupi kuću na Kipru u čemu joj je pomogao bivši dečko Romane Panić, advokat Fotos Pitađis. U sklopu imanja koje poseduje nalazi se i crkvica koja svojom lepotom naročito budi pažnju turista.

-Crkva je bila izgrađena kada sam kupila nekretninu i prodavala se u sklopu placa koji sam kupila 2006. godine – rekla je Ceca za Ekskluziv i otkrila da se nakon višenedeljnog posta pričestila na Veliku Gospojinu.

-Postila sam i ceo Petrovdanski post pa mi ni ovaj Velikogospojinski nije teško pao. Svaki post me duhovno i fizički preporodi – dodala je popularna pevačica u razgovoru za Exkluziv.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u