Showbiz

ONI SU OSVOJILI PRVO MESTO: Gde su i šta rade pobednici Farme?

Objavljeno: 13.02.2016 | 17:35Izvor: medio.rs

OVO SU VIP SELJACI KOJI SU ODNELI POBEDU U NAJPOPULARNIJEM RIJALITIJU U REGIONU.

Brojimo sitno do početka Farme 7, kada će se na imanje u Lisoviću useliti 24 poznatih ličnosti koje će se boriti za prvo mesto i vrednu novčanu nagradu.

Od prve Farme prošlo je sedam godina, a kroz najpopularniji rijaliti u regionu prošlo je mnogo takmičara koji su na sve načine pokušavali da dođu do prvog mesta. Publika je glasala i bila ta koje je odlučila ko zaslužuje pobedu na Farmi.

Pred vama su svi pobednici dosadašnjih Farmi, a saznajte šta rade otkako su izašli sa najpoznatijeg imanja u regionu.

Za prvu Farmu se uvek govorilo da je bila najbolja, upravo zbog toga što je bila prva. Svi se sećamo učesnika, koji su iz lagodnog života uskočili u ulogu seljaka. Pobednik Farme 1 bio je pevač Milan Topalović Topalko, koji je svojim ponašanjem na imanju osvojio publiku. On je po završetku rijalitija vredno radio na svojoj karijeri, pa je čak izdao i album, koji je bio veoma uspešan. I dalje puni klubove, a prisutan je i u medijima.

Drugu sezonu Farme svakako je obeležio Miloš Bojanić. Iako je tokom boravka na imanju bio glavni akter većine svađa, narod je upravo njega izglasao za pobednika, dok se Dragan Marinković Maca našao na drugom mestu. Miloš je rešio da se ne eskponira previše u javnosti, a rekao je da bi, ako bi ponovo ušao na Farmu sigurno odneo pobedu.

Prva žena koja je pobedila u Farmi bila je Katarina Živković. Ova pevačica je pored pobede i vredne nagrade, sa Farme izašla kao zauzeta devojka, s obzirom na to da se na Farmi zaljubila u Baneta Jankovića. Posle Farme, ovoj pevačici karijera je krenula uzlaznom putanjom, iako je došlo do kraha njene ljubavne veze. U poslednje vreme, o njoj se pisalo zbog raskida sa fudbalerom Milošem Degenekom, a lepa pevačica je i dalje singl.

Niko nije očekivao da će publika upravo Sulejmana Mema Haljevca dovesti do prvog mesta. On se u finalu našao sa straletom Stanijom Dobrojević, a na iznenađenje svih, ona je bila na drugom mestu. Memo se povukao iz medija, a nastavio je da se u Sarajevu bavi slikarstvom.

Druga žena koja je odnela pobedu u Farmi je intrigantna rediteljka Jelena Golubović. Ona je na imanju bila deo skoro svake svađe, ali uprkos tome, narod je baš nju odabrao kao pobednika. Ona je i posle rijalitija ostala glavna tema svih medija, a pojavila se i u Farmi 6. Nije borila za glavnu nagradu, iako tvrdi da bi opet pobedila.

Farma 6 donela je brojna iznenđenja i najviše takmičara do sada. Jedan od glavnih favorita za pobedu bio je Kristijan Golubović, koji je imanje napustio tri dana pred veliko finale. On je pozvao sve svoje glasače da podrže Staniju Dobrojević, koja je posle drugog mesta u Farmi 4, ovog puta odnela pobedu. Stanija se posle izlaska iz rijalitija našla u žiži javnosti jer je obećala Kristijanu da će mu dati pola nagrade, a sukob između njih dvoje ne jenjava ni posle rijalitija.

Ulazak na Farmu 7 pratite u ponedeljak, 15. februara od 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u