Showbiz

ONA U ŠOKU! Mili pretukao Mirelu?!

Objavljeno: 27.07.2017 | 13:01Izvor: Alo!

Izgleda da je veza rijaliti para Mirele Lapanović i Milutina Radosavljevića Milija doživela kraj jer ju je Mili pretukao...

U telefonskom razgovoru u emisiji "Upoznajte Parove", Mirelina prijateljica Rebeka iz Slovenije je iznela šokantne tvrdnje:

- Dobili smo poruke od Mirele da je u opasnosti, sve imamo u telefonu, kad bude trebalo policiji... Mi smo krenuli u Beograd, ja i prijatelj Borut, kad smo čuli da je jako, jako ozbiljna stvar. Imam slike da je Mirela pretučena. Sve smo snimili. Mili je držao u stanu zaključanu. Ja sam pozvala policiju, jako brzo su došli i pomogli nam. Videli su da je Mirela u jako lošem stanju. Mili, kada je video mene, skroz je poludeo - rekla je Rebeka. 

U program se uključio i Milutin Radosavljević Mili i ponudio njegovu stranu priče.

- Ja sam doživeo veliki šok. Mirela je otišla za Sloveniju, po nju je došla Rebeka i odvela je. Ona je pod uticajem te žene. Rebeka me je tužila zbog Mirele i ja sam bio u policiji na saslušanju. Nema tu više nikakvog opravdanja, takve gnusne laži, to što sam ja doživeo ovo je strašno. Dva sata pre nego što mi je policija zakucala na vrata mi smo bili u gradu, bilo je sve ok. Sve ovo je blagi užas, ja ne znam šta da vam kažem - rekao je Mili vidno uznemiren. 

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u