Showbiz

ON JE OSUMNJIČEN DA JE PREVARIO ZORANA CVIJANOVIĆA: Producirao je "Lepa sela lepo gore" i "Munje"!

Objavljeno: 27.08.2015 | 20:43Izvor: Telegraf.rs

Josifov se sumnnjiči da je izvršio krivično delo prevara na štetu Cvijanovića, precizira se u informaciji tužilaštva

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv producenta Milka Josifova zbog sumnje da je prevario poznatog beogradskog glumca Zorana Cvijanovića, kao i Nebojšu Vraneša.

Josifov se sumnnjiči da je izvršio krivično delo prevara na štetu Cvijanovića i Vraneša, precizira se u informaciji tužilaštva dostavljenoj Tanjugu.

Tužilaštvo napominje da je postupajući po krivičnoj prijavi koja mu je podneta protiv osumnjičenog Milka Josifova donelo naredbu o sprovođenju istrage u toku koje će biti saslušan osumnjičen, kao i ispitani svedoci i preduzeti druge dokazne radnje.

U radnoj biografiji Josifova dostupnoj na internetu pominje se da je producirao filmove “Lepa sela lepo gore” i “Munje”.

Foto: fdb.pl

Foto: fdb.pl

Kasnije je, prema pisanju medija, sa Cvijanovićem otvorio privatnu firmu za reciklažu.

Proslavljeni srpski glumac i producent ostao je bez stana i novca zbog prevare njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika, pišu mediji.

Zoran Cvijanović je od 2000. godine zajedno sa Milkom Josifovim bio vlasnik producentske kuće “Yodi”. Producentski debi bio im je film “Munje” nakon čijeg uspeha potpisuju neke od najuspešnijih filmskih projekata. Domaću kinematografiju obogatili su i prvim srpskim dugometražnim crtanim filmom “Technotise – Edit i ja” autora Alekse Gajića.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u