Showbiz

OGLASILA SE OTVORENIM PISMOM: Dara Bubamara KONAČNO progovorila o svom emotivnom životu (FOTO)

Objavljeno: 12.06.2017 | 20:15Izvor: Telegraf.rs

- Dragi moji , rekla sam da neću pričati o svom privatnom životu, ali sedma sila me i dalje povezuje sa raznim muškarcima - napisala je pevačica

Dara Bubamara rešila je da konačno progovori o svom privatnom i emotivnom životu. Budući da su je brojni mediji povezivali sa raznim muškarcima, između ostalog i sa košarkašem Duškom Bunićem, pevačica je odlučila da se oglasi otvorenim pismom.

– Dragi moji , rekla sam da neću pričati o svom privatnom životu, ali sedma sila me i dalje povezuje sa raznim muškarcima i na sve moguće načine neistine i ržna nagađanja o mom privatnom i emotivnom životu. Samo vama, mojoj vernoj publici, dugujem par reči i obraćanje ovim putem i na ovaj način. U ovoj 2017. godini sam ušla sasvim sama, emotivno slobodna i rasterećena, bez momka, bez muškarca sa kojima me povezuju, jer još se nije rodio onaj ko bi me zarobio, sa novim CD-od, novom energijom i lepim poslovnim planovima… Jedini muškarac za koga kuca moje srce i moj život ima smisla je moj sin Kosta… Hvala vam što ste sve ove godine uz mene, a ja vam obećavam najbolje koncerte i spotove! Voli vas vaša Dara – napisala je pevačica.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u