Showbiz

ODAKLE TOLIKE PARE? Ovoliko NOVCA je Paris Hilton dobila da bi došla U SRBIJU! (FOTO)

Objavljeno: 25.09.2016 | 18:44Izvor: medio.rs

Posete ove svetske zvezde zaista puno koštaju.

Proteklog petka je u srpsku prestonicu stigla planetarno popularna Paris Hilton, koja je u Beograd došla kako bi puštala muziku na jednoj žurki na kojoj su prisustvovale mnoge domaće javne ličnosti. Paris je na aerodromu bila više nego raspoložena da daje izjave, a nakon što smo otkrili koliko je naplatila svoj dolazak, svima je bilo jasno zbog čega je “emitovala” tako dobru energiju i ljubaznost.

Žurka je održana juče na Novom Beogradu, a Paris se pojavila u elegantnoj beloj haljini koju potpisuje srpska kreatorka Melina Džinović.

Bogata naslednica izjavila je da joj se veoma dopala Srbija i noćni život u Beogradu, što je oduševilo domaću javnost. Ipak, mnogi nisu znali da je Paris za svoj dolazak dobila neverovatnu novčanu sumu.

– Paris svoja pojavljivanja debelo naplaćuje, nigde ona ne ide bez honorara. Od ove žurke u Srbiji zaradila je čak 300.000 evra, pa nije ni čudo što priča kako se odlično provela. Organizatori su želeli da naprave spektakl, a u tome su uspeli, ipaa cena je vrtoglava – izjavio je za Pink.rs izvor blizak organizatorima žurke koji je insistirao na anonimnosti.

Bilo kako bilo, Paris iz Srbije odlazi punih džepova, a organizatorima žurke preostaje samo da se nadaju da ih sledeća njena poseta neće papreno koštati.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u