Showbiz

OBRT: Ivan Marinković dobio batine, a Goca uzima pare

Objavljeno: 06.03.2015 | 09:22Izvor: Kurir

Tržanova može da traži da deo od 150.000 dinara, koliko Ivanu treba da uplati Aca Amadeus jer ga je 2014. godine prebio, bude prebačen na njen račun

Goca Tržan konačno može da naplati dug bivšem mužu Ivanu Marinkoviću za alimentaciju za njihovu ćerku Lenu.

Pevačica ima pravo da preko suda traži da deo od 150.000 dinara, koliko Marinkoviću treba da uplati Aca iz Amadeus benda jer je priznao da ga je prošle godine prebio, bude prebačen na njen račun.

- U parničnom postupku, koji je već pravosnažno završen, određena je mesečna alimentacija od 12.000 dinara, koju Marinković ne plaća. Nije plaćao ni kad je ona iznosila 5.000 dinara. Taj novac do sada nije mogao prinudno da mu bude naplaćen jer nije zaposlen - kaže izvor Kurira.

Zbog neplaćanja izdržavanja, protiv bivšeg muža Goce Tržan optužni predlog podiglo je i Prvo osnovno tužilaštvo.

- Početak suđenja zakazan je za april. Marinković se sumnjiči da od septembra 2013. do maja 2014. godine nije plaćao iznos od 5.000 dinara, koliko je mesečno zahtevala supruga za izdržavanje deteta po krivičnoj prijavi - potvrdila je Irena Bjeloš, PR Prvog osnovnog suda.

Izvor Kurira iz suda objašnjava da je razlika između 12.000 dinara, koliko je određeno parnicom, i 5.000 mesečno, za koliko se tereti u krivičnom postupku koji treba da počne, najverovatnije nastala zbog promene potreba deteta.

- Oboje će se pred sudom izjasniti o novčanom iznosu koji je potreban za dete. Ukoliko se dogovore ili on plati svoje obaveze, postupak može da bude obustavljen. U suprotnom, Marinković bi mogao da bude osuđen - objašnjava izvor iz suda.

- Ne naplaćujem ja, nego sud pošto je u pitanju krivični postupak. Ne bih više pričala o tome, to je moja stvar i ne treba nikoga da se tiče - rekla je Goca za Kurir.

Ivan takođe nije bio pričljiv:
Nemam šta da komentarišem do daljeg.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u