Showbiz

NOVOSADSKA BOMBA: Ja sam najbolja riba na estradi!

Objavljeno: 17.09.2014 | 17:07Izvor: Telegraf.rs

- Kad prelistavam novine, uvek se zgrozim kakva je naša estradna scena. Ja sam neko ko svakako izvlači prosek - rekla je pevačica Nataša Šavija.

Novosadska pevačica Nataša Šavija, koja se nedavno slikala zajedno u zagrljaju sa popularnim akcionim glumcem Stivenom Sigalom, obradovala je mušku populaciju novim provokativnim fotografijama.

Foto: Facebook/Natasa.Savija

Foto: Facebook/Natasa.Savija

Srpska seks bomba pozirala je u donjem vešu i pokazala još jednom svoje obline.Pevačica je inače prokomentarisala i našu estradu.

- Kad si poznata ličnost, estetski momenat je vrlo bitan, a o tome naše devojke/žene sa estrade ne vode računa, dozvole sebi da imaju višak kilograma ili da su loše obučene, našminkane… Ponašaju se kao devojke sa sela, što, ruku na srce, mnoge i jesu,ali svakako treba da onda promene neke stvari.. – rekla je Nataša i nastavila:

- Nemam ništa ni protiv estetskih operacija ukoliko to poboljšava izgled, a da to nisu prenapumpane grudi i usta, što je karakteristično za njih. Ja nikad ne bih ništa radila na sebi, ali kad kod nekog ima potrebe, onda bi svakako i trebalo da ispravi nedostatke. Kad prelistavam novine, uvek se zgrozim kakva je naša estradna scena. Ja sam neko ko svakako izvlači prosek. Izdvojila bih jedino Eminu Jahović, koja zaista vodi računa o sebi, i uvek lepo i svetski izgleda, kao i Jelenu Karleušu, koja je žena od stila – zaključila je ona.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u