Showbiz

NOVI ŠOK Nikolija htela da abortira, Vesna je sprečila?

Objavljeno: 30.01.2015 | 23:33Izvor: Puls

Jedan od tračeva glasi i da Nikolija razmišlja i o abortusu, ali da ju je njena majka Vesna Zmijanac za sada ubedila da to ne radi.

Nikolija je danima u panici i razmišlja da zakaže abortus. Iako joj svi govore da to ne uradi i da je biti majka nešto najlepše na svetu, ona se ipak boji da odgaja dete bez jače polovine. Vesna joj je nekoliko puta rekla da ne pomišlja na abortus, da će sve biti u redu i da se ne sekira, jer može da naškodi njenom stanju. Nikolija je otputovala iz Beograda na nekoliko dana kako bi mogla da razmisli šta je najpametnije da uradi – ispričao je izvor blizak Jovanovićevoj.

Sa druge strane, Relja Popović, član popularnog benda “Elitni odredi”, za kojeg se priča da je navodno otac bebe, ima malo drugačiju verziju celog slučaja.

– Valjda bih ja znao da sam pravio bebu i da ću postati otac. To su lepe vesti i ne bih imao šta da krijem, a to što se piše, pa bože moj. Niko osim mene ne može da tvrdi da ću postati tata. Nikada nisam voleo da pričam o svom privatnom životu, još manje o tuđim. Nikolija je trenutno u Atini, pa vidite sa njom kad se vrati – izjavio je Relja.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u