Showbiz

NOVI SE*S SKANDAL NA ESTRADI! Kaća Živković u panici,ukraden joj telefon PUN GOLIH SLIKA!

Objavljeno: 29.05.2016 | 14:18Izvor: medio.rs

Katarina Živković ostala u Beču bez mobilnog u kojem ima golotinje. Pevačica strepi da će se te slike pojaviti u javnosti

Katarini Živković su pre dva dana u Beču ukrali mobilni telefon, pa strahuje da njene golišave fotografije ne procure u javnost.

Lepa pevačica je boravila nekoliko dana u Austriji, gde je primila nagradu Oskar popularnosti.

Slavlje joj je ubrzo preselo kada je shvatila da joj nedostaje mobilni u kojem čuva bukvalno sve: od šifri za kartice do svojih provokativnih slika.

- Ručala sam s prijateljima i neko je iskoristio trenutak moje nepažnje da mi ukrade telefon sa stola. Slošilo mi se u sekundi. Katastrofalno sam se osećala, došlo mi je bilo da plačem od muke i besa. U tom telefonu mi je bilo sve; kodovi za bankomate, razne adrese, šifre... ma bukvalno sve. Odmah sam zvala banku da mi blokiraju račune. Ceo dan sam bila sluđena, užas - priča Kaća i priznaje da se plaši šta će se desiti sa njom ako telefon bude dospeo u pogrešne ruke.

Istetovirala golubicu na leđima

Kaća se nedavno istetovirala i tako ispunila svoju davnašnju želju.
- Dugo sam imala želju da se istetoviram. Shvatila sam da su leđa najidealnije mesto za tatu, ako se za neku godinu budem predomislila i rešila da ga skinem. Golubica koja je na tetovaži za mene ima snažnu poruku, ali ne bih da otkrivam koju. 

- Kao i svaka druga mlada devojka, volim da pravim selfije, da isprobavam garderobu, veš i da se tako slikam. Svi smo mi bar pomalo egzibicionisti. Nije mi svejedno, naijskrenije. U telefonu su i razne moje prepiske, koje mogu da razumeju samo ljudi sa kojima se dopisujem jer imamo specifičan smisao za humor - iskrena je pevačica.

Kaća se nada da će njen mobilni ipak biti pronađen.

- Iskreno, nadam se da mi je telefon ukrao neki Švaba koji nema pojma čime se bavim. Volela bih da ništa iz telefona ne ugleda svetlost dana. I dalje se nadam da će se nekim čudom moj telefon pojaviti, da će ga naći neko ko me poznaje i vratiti mi ga - kazala je Živkovićeva i našalila se da je u Beč krenula da bi primila priznaje za svoju pesmu "Nedostupan korisnik", a da je na ovom putu i sama postala to što je opevala u tim stihovima.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u