Showbiz

NOVA TURA FARMERA: Maja ulazi uprkos Tamarinim pretnjama! (FOTO)

Objavljeno: 14.02.2016 | 16:29Izvor: medio.rs

OVE UČESNIKE NISTE OČEKIVALI.

Do početka najgledanijeg rijaliti programa “Farma” ostalo je malo više od 24 sata. Budući farmeri su počeli da pristižu u karantin, a niste ni slutili o kome se radi.

Među prvima stigao je pevač Stefan Jakovljević, poznat po duetu sa Jelenom Kostov, a još poznatiji kao brat od strica nekadašnje misice Jelene Jakovljević Bin Drai. On je do hotela došao u pratnji devojke, kuma i drugarice.

foto: Andrej Nihilfoto: Andrej Nihil

Dok je Stefan unosio stvari, na parkingu se pojavio i Živojin Žika Đorđević iz sastava “Viva Vox”, a kao podršku poveo je drugara.

foto: Andrej Nihilfoto: Andrej Nihil

Već oko podneva, pristigli su prvak u bodi bildingu Stefan Despot i pevač Rajko Kovačević, poznatiji kao Rajko Horizont.

foto: Andrej Nihilfoto: Andrej Nihilfoto: Andrej Nihilfoto: Andrej Nihil

Veliku pažnju privuklo je pojavljivanje “Pinkove Zvezde”, atraktivne Maje Milošević. Podsećanja radi, Maja je bila u vezi sa Acom Živanovićem tokom trajanja prvog serijala “Pinkovih Zvezda”. A nedavno se njenom ulasku protivila Acina sadašnja devojka Tamara Đurić. Iako je Tamara pretila Maji, mlada pevačica izgleda ne preza od klaberke te se pojavila danas u karantinu spremna za Lisović.

foto: Andrej Nihilfoto: Andrej Nihil

Autor: S. Tasić

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u