Showbiz

NIŠTA OD RIJALITIJA OVE GODINE: Bivša učesnica Farme TRUDNA?!

Objavljeno: 19.02.2017 | 19:28Izvor: Telegraf.rs

Na "Farmi" se od samog početka trudila da bude u centru pažnje, pa je neretko pozirala gledaocima i u golišavom izdanju

Bivša učesnica “Farme” Dušica Grabović ima razloga da veruje da će joj 2017. godina biti ispunjena u svakom smislu, budući da je pevačica navodno u drugom stanju. Atraktivna Dušica je lepe vesti saznala pre nekoliko dana, pa bi trebalo da se ostvari u ulozi majke krajem godine, kako navodi “Pink.rs”.

Prinskrin: Instagram/dusicagrabovic

Prinskrin: Instagram/dusicagrabovic

– Svi znaju da je to jedna od njenih najvećih želja, baš je pogubljena, ali i presrećna ovih dana! Rekla mi je da već danima unazad ima mučnine i simptome koji su je naveli da pomisli da je možda zatrudnela, pa je pre nekoliko dana kupila tekst, eto, čisto da proveri. Kada je test pokazao pozitivne rezultate, šokirala se – rekla je Dušicina bliska prijateljica i dodala da trudnoću tek treba da potvrdi pevačicin ginekolog.

Foto: Instagram/dusicagrabovic

Foto: Instagram/dusicagrabovic

– Nikom još ništa ne priča, dok sve ne bude sigurno. Eto, ja sam saznala jer sam tada bila sa njom.Ona je taj test više iz zezanja uradila, a pokazao je to što je pokazao. Baš nikom nije rekla, zna baš mali krug ljudi i, naravno, dečko sa kojim je već neko vreme u ozbiljnoj vezi. On je super reagovao, baš se obradovao, Dušica ima sve razloge da bude srećna – dodao je izvor blizak pevačici za “Pink.rs”.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Dušica nije želela da priča o ovome, pa je samo rekla:

– Kada bude vreme za priču, sve ćete znati!

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u