Showbiz

NIŠTA OD FARME: Cuca završila u Hitnoj zbog gušenja!

Objavljeno: 11.02.2016 | 09:13Izvor: Kurir

Pevačici je naglo pozlilo posle snimanja jedne emisije, gubila je vazduh i gušila se, pa ju je sestra odvezla u Hitnu, gde joj je ukazana pomoć

Pevačica Ivona Cuca Negovanović pominjala se prethodnih dana kao jedan od sigurnih kandidata za novu sezonu rijalitija „Farma“, ali prema saznanjima Starsa, ona neće ići u Lisović zbog ugroženog zdravlja!

Naime, Cuca je prošle nedelje dobila napad gušenja, ostala je bez vazduha i bila na ivici da kolabira, ali je njena rođena sestra odvezla u Hitnu pomoć, gde je dobila potrebnu terapiju.
- Ivona je tog dana bila na snimanju emisije kod Lee Kiš. Kada se vratila u stan ,bila je odlično raspoložena jer se lepo provela u emisiji. Zvala je sve prijatelje da im kažu da je gledaju jer je dobila priliku da promoviše svoje nove pesme kod poznate voditeljke. Posle nekih sat vremena Cuca je počela da se žali da nema vazduha, da je steže u grudima. Umila se, izašla na prozor, pokušala da se smiri, međutim, bilo joj je sve gore i gore i počela je da se guši - kaže izvor Starsa blizak pevačici.

Srećom, s Cucom u stanu je bila njena rođena sestra, koja je bila dovoljno prisebna i pravilno reagovala. Procenila je da će biti bolje ako je ona odveze kod lekara, pomogla joj je da siđe do automobila i odvela u Hitnu. Tamo je primila dve injekcije i poslali su je na ispitivanja.
- Koliko sam upućen, rekli su joj da je reč o nekoj vrsti alergije. Prepisali su joj tablete, ali moraće na dodatna testiranja da bi se utvrdilo na šta je tačno alergična. Uglavnom, to joj je sada prioritet, tako da ne verujem da će ući u „Farmu 7“ jer bi to moglo da joj ugroziti zdravlje - kaže naš izvor.

Da bismo proverili ove informacije, zvali smo Ivonu Negovanović Cucu i poslali joj SMS, ali pevačica do zaključenja broja nije odgovorila na poziv i poruku.

M. DEJANOVIĆ


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u