Showbiz

NIKAD STROŽA PRODUKCIJA PAROVA: Za ŠAMAR hiljadu evra od hornorara!

Objavljeno: 19.03.2017 | 13:21Izvor: Kurir

Mada su učesnici različitih karaktera i temperamenta, a boravak u zatvorenom prostoru dodatno doprinosi njihovim emocijama, pa ih treba razumeti, produkcija rijalitija "Parovi" i Hepi televizije i za najmanju agresiju kaznjava žestoko.

Mada su mnogi učesnici pomislili da je Jelena Krunić stvarno polomila nos Kseniji Kranjec, kad je kažnjena sa hiljadu evra od honorara i dugo izolovana od učesca u programu, ubrzo se saznalo da je u pitanju šamar, ali, prema pravilima produkcije Hepi televizije bilo kakva agresija je - nedozvoljena.

Svesna da će zbog svog ponašanja biti oštećena novčano i izolovana iz programa, zbog kojeg je učesnik, dok su se drugi zabavljali u vili, Jelena Krunic je plakala, lupala u vrata i molila da je vrate u program. Komentarisali su da je nervozna zbog toga sto su je gledaoci nominovali i da se plaši da će biti izbačena iz vile, jer gledaoci odlučuji ko napušta rijaliti.
"Kao i svi koji remete rad zabavno humorističkog programa "Parovi" i ova ucesnica je kažnjena prema pravilniku koji je jasan i veoma decidan", kazu u produkciji Hepi televizije.
Inače, svi ce se složiti, da je u ovom rijalitiju gotovo isčezlo gađanje, polivanje, sve se svodi na verbalnu komunikaciju na čemu se od početka ovog rijalitija insistira.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u