Showbiz

NIKAD BRUTALNIJI! MCN UZVRAĆA UDARAC: Zorica Marković je SVINJA, za njom plače zoološki vrt!

Objavljeno: 28.07.2016 | 12:21Izvor: medio.rs

Popularni reper ima neraščišćene račune sa bivšom cimerkom, pa je rešio da stvari istera na čistac.

Najgledaniji rijaliti u regionu se završio, ali ne i sukobi – reper Nemanja Milošević, poznatiji kao MCN nastavio je stare ratove sa Mikijem Mećavom, a na spisak onih o kojima nema dobro mišljenje upisala se i pevačica Zorica Marković.

Naime, Nemanju su po izlasku sa “Farme” šokirali novinski natpisi u kojima ga pevačica naziva svinjskim tgovcem i uz njegovo ime pripisuje negativne epitete, te je rešio da joj žestoko uzvrati. On je za Pink.rs rekao da nije mogao da veruje šta je sve Zorica izjavljivala o njemu dok je on još bio u Lisoviću – drugovi su mu govorili, a vrlo brzo se i sam uverio, te je morao da reaguje.

– Uvek me je tapšala po ramenu i pričala kako sam korektan, a ovamo je davala izjave da ličim na svinjskog trgovca. Pričala je da sam kul, a nikada nije smela da mi u lice kaže šta misli. Ne zna ko sam ja, pa neka ide na Jutjub da vidi koliko sam popularan. Drži propalu neku kafanu, tamo nikada ne bih kročio – počinje Nemanja i nastavlja još žešče:

Zorica Marković // Foto: N. KostićZorica Marković // Foto: N. Kostić

– Ako sam ja svinjski trgovac, onda ona nije ništa više nego jedna svinja. Ona je, navodno, prijatelj sa celom estradom, a sve ih pljuje i zove u kafanu, kada treba da se razradi posao. Priča iza leđa, što je jako ružno. Mislim da joj je ogledalo pokvareno i da za njom plače zoološki vrt – istakao je Nemanja, kojeg je, takođe, iznerviralo to što pevačica često omalovažava tuđe karijere, pa joj je poručio da je ona davno prošlo vreme, a da su sada popularni drugi izvođači i ljudi koji izvode novu, moderniju muziku, poput njega.

Budući da je i pevačica poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, ostaje da vidimo da li će se ovaj rat nastaviti ili je ovim stavljena tačka na sukob iz sedme sezone “Farme”.

Autor: D. Tanasijević

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u