Showbiz

NIJE SVE U NOVCU Dragana Mirković: Sa Tonijem sam bila srećna i pre bogatstva

Objavljeno: 29.08.2016 | 09:35Izvor: Blic

Popularna folkerka leto provodi u svom selu Kasidolu i veoma se raduje tim danima koji je podsećaju na detinjstvo, pokazujući da je uspeh i novac nimalo nisu promenili.

Televizija, automobili, dvorac, putovanja - sve to Dragana Mirković je stekla, ali nikada ne zaboravlja odakle je potekla. Iako običan svet ima utisak da Dragana ima sve u životu, ona prema svemu tome ima drugačiji odnos i svoje bogatstvo drugačije ceni.

- Imam sve u životu, a pritom ne mislim na materijalno. Prvo sam sve sama stvorila. Eto, tako je ispalo. Imala sam sreće. Pomogla sam i svojim roditeljima i familiji kome je nešto trebalo i prijateljima i mnogim nepoznatim ljudima sam pomogla, i to je moja velika sreća. Srećna sam što mogu da dam. Prvo, dobila sam porodicu. Dobila sam muža. Nisam ga tražila, jednostavno se tako dogodilo. Toni Bjelić je apsolutno moja druga polovina. Vrlo je staložen, dobar čovek, pošten, vredan... Dobila sam dvoje divne žive i zdrave dece - kaže Dragana za „Blic“, koja dodaje da ljudi, nažalost, sreću vezuju za materijalno.

Foto: G. Srdanov / RAS Srbija

- Ali ne moraš imati milione da bi bio srećan. Ja sam sa Tonijem bila srećna i pre nego što smo stvorili ovo što sada imamo. Toni je živeo u stanu, kao i svaki momak. On je uvek imao najjači auto u gradu, i to je ono što je tada slobodnog momka interesovalo. Onda smo i mi živeli u tom stanu kada sam se udala dok nismo kupili kuću. On stvarno ima talenat za biznis, a ja nisam poslovna žena, više sam umetnička duša. I ja sam imala teške trenutke u životu i padove. Govorim o devedesetima. Mlada devojka, nisam imala ničiju pomoć, a održavala sam toliko porodica. Ja sama! To je trajalo. To nije bilo godinu dana, to su bile godine. Misliš da mi je bilo lako? Ali uspela sam - kaže ona, koja će biti članica žirija treće sezone „Pinkovih zvezda“. Mnoge javne ličnosti koje su bile članovi žirija takvih takmičenja na kraju su stekle negativnu reputaciju, a pitali smo Draganu koliko se plaši da to ne bude i sa njom slučaj.

- Nema razloga da se plašim. Iskrena sam osoba i kod mene nema dvosmislenosti. Pa samo lud čovek to može da smatra negativnim. Mene više brine fizički i psihički napor. Dolazim u žižu interesovanja, što nikada nisam volela - kaže iskreno Dragana, koja je i posle odlaska iz „Granda“ ostala u prijateljskim odnosima sa Lepom Brenom.

- Ona je žena profesionalac. Niti ona može nešto da uradi zbog čega bih joj ja zamerila, niti bi ona meni šta zamerila. Drugo, ona mene ne gubi. Uvek možemo da sarađujemo - kaže Dragana.

Privođenje u Hrvatskoj zbog slikanja

Dragana je nedavno imala interesantan susret sa policijom u Hrvatskoj.

- Vraćala sam se iz Orašja sa nastupa. Išli smo preko Hrvatske. Toni nije bio sa mnom, već me je vozio jedan momak sa televizije. I normalno je vozio. Nije pravio prekršaje. I odjednom civilni auto. Policija i „Sledite nas!“. Ja samo znam da mi nismo ništa pogrešili i mirna sam. I zaustave nas i očekujem proveru. Otvorimo prozor, a policajci nam govore: „Izvinite, prepoznali smo auto, je l’ možete samo da se slikate sa nama?“ To je bilo tako slatko.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u