Showbiz

NENADU TRAŽILI 4.000 EVRA Krimosi reketirali Darinog kuma!

Objavljeno: 29.07.2016 | 10:20Izvor: Alo!

Nenad Drljan, kum Dare Bubamare, koji je podneo krivičnu prijavu protiv pevačice zbog lažnih tvrdnji u medijima da je on ukrao gole fotografije iz njenog telefona i ustupio ih medijima, na meti je reketaša u Novom Sadu.

Kako sazanajemo, policija je u ovom gradu juče uhapsila G. M. (1984) i Z. Ć. (1965) zbog sumnje da su učinili krivično delo iznude u pokušaju, sopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako saznajemo, oni se terete da su uz pretnje nasiljem zahtevali od Drljana isplatu navodnog duga od 4.000 evra.

- G. M. je uhapšen neposredno pošto mu je oštećeni dao sumu od 3.000 evra, a nešto kasnije uhapšen je i Z. Ć. Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda - stoji u saopštenju MUP-a.Kada smo pozvali Daru kako bismo čuli da li nešto zna o svemu ovom, ona nam je rekla:

- Nemam pojma o čemu se radi. Prvi put čujem za to, zato ne bih želela ništa da komentarišem što se tiče tog slučaja - istakla je pevačica.

Inače, Nenad je dospeo u žižu javnosti kada ga je ona posle pojavljivanja fotografija na kojima se samozadovoljava prijavila policiji. Dara ga je optužila ga je zloupotrebio njenu ličnu kartu, kojom je kupio broj, kao i mobilni telefon, s kojeg je zatim slao porno fotografije i poruke. Saga se nastavila tako što je nakon toga on tužio Daru.

- Ne mogu da budem ničije žrtveno jagnje, a na te laži i uvrede koje je plasirala u javnost odgovorio sam tužbom i angažovanjem advokata. Iz toga vam je jasno da li smo ostali u kontaktu - rekao nam je tada Darin venčani kum.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u