Showbiz

NEMIRNI SILIKONI ANE NIKOLIĆ: Au, kako peva! Sve pršti!

Objavljeno: 28.06.2016 | 14:57Izvor: Kurir

Pevačica se na nastupu u Budvi zaigrala uz novu pesmu „Frigidna“, pa je u jednom trenutku njena desna dojka izletela iz kombinezona i prikazala se pred publikom

Kad Ana Nikolić peva, to sve pršti! Tako je bilo i nedavno u budvanskoj diskoteci „Trokadero“ - prštalo je na sve strane, pa je čak i njena sisa izletela iz kombinezona.

Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da zgodna Paraćinka ima baš nemirne grudi. Naročito kad peva novi hit „Frigidna“. Zaigrala se Ana pred masom u diskoteci, pa nije ni primetila da se njena silikonska drugarica smeši publici.


Đipanje


Da je kojim slučajem videla svoj dekolte, sigurni smo da bi se time pozabavila, ali ovako, Ana je đipala i đipala, a sisa je sve vreme bila na oku njenim fanovima. U nekom trenutku jedan mladić iz publike je rešio da se našali s njom, pa joj je doviknuo:
- Ana, hoćeš li nas to podojiti?

Nije joj prvi put

Tek tada je Nikolićeva shvatila da je njen toples u prvom planu i da stotine ljudi bez treptanja gleda u nju baš zbog toga. Ona im je okrenula leđa, namestila kombinezon i nastavila da igra. Tada im je u prvom planu bila ogrlica s njenim imenom, ali to više nikoga nije zanimalo.

Zbog ovoga ispadanja Ana se nimalo nije potresla. A i što bi kad je na takve situacije odavno navikla. Jer ovo nije prvi put da njene gole grudi zabavljaju masu. Narod se bar njenih silikonskih lepotica nagledao.


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u