Showbiz

NEDA UKRADEN: Bila sam iskompleksirana što imam TRĆASTO DU*E!

Objavljeno: 28.05.2016 | 10:31Izvor: medio.rs

Iako ističe da je sedamdesetih godina prošlog veka žarila i palila estradnom scenom, Neda Ukraden je priznala da je imala kompleks zbog toga što ima trćastu zadnjicu. Neda je, kako kaže, plakala svaki put kada dođe iz škole, zato što je imala veće obline od svojih drugarica

 - U tinejdžerskim godinama, ja sam dolazila danima plačući iz gimnazije, posebno nakon časa fizičkog. Sve su drugarice bile drugačije građene od mene, a ja sam imala obline. Zbog toga sam dolazila kući toliko uplakana, da majka nije mogla da me smiri. Bila sam toliko iskompleksirana što imam trćasto du.e, da je to bilo strašno. Što si zreliji, to si realniji, i rasčistiš sa kompleksima. Naučila sam da prihvatim sebe i budem zadovoljna sobom - rekla je Neda i objasnila kako održava svoj izgled.

 - Ja se trudim da vežbanjem i ishranom održim svoju liniju. Nemam vremena za teretanu i nemam individualne časove sa personalnim trenerom, ali u kući imam loptu, tegiće i traku za rastezanje, pre svega, jedan peškir. Radim trbušnjke i sklekove svaki dan. Uradim 40 trbušnjaka u jednoj seriji, ali više puta dnevno. Volim i da jedem fino, a ne možeš gladan izlaziti, pevati, raditi, tako da ne mogu samo da budem na biljkama. Što si stariji, to je više truda potrebno, dok sam bila mlada to nisam radila. Ipak, mladost je pitanje duha, srca, mozga, stava i svega ostalog -  objašnjava Ukradenova.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u