Showbiz

Nećete verovati zbog čega je ova lepotica je dobila 26 godina robije

Objavljeno: 27.11.2014 | 15:03Izvor: Telegraf.rs

- Dvadeset šest godina?! Pa to je doživotna kazna- izjavila je bolivudska zvezda Vina Malik koja je osuđena na robiju zbog TV emisije u kojoj je učestvovala.

Bolivudska zvezda Vina Malik osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju od 26 godina zbog bogohuljenja u TV programu.

Lepa 30-godišnja glumica osuđena je zajedno sa suprugom Asadom Bašir Kan Katakom pred pakistanskim sudom na kaznu zatvora. Osim njih presude su izrečene vlasniku TV kompanije koja je emitovala sporni program Miru Šakul ur Rahmanu, kao i TV voditelju Šaisti Vahidiju. Zajedno su osuđeni na 104 godine zatvora.

Sporni program emitovan je pre nekoliko meseci, a u pitanju je bila emisija u kojoj je prikazano venčanje lepe glumice koje se odvijalo uz tonove kvalija, tradicionalne forme južnoazijske muzike.

Osuđenima je pakistanski sudija Šabaz Kan naredio plaćanje novčane kazne u iznosu od 15.700 evra odnosno 1,3 miliona pakistanskih rupija. Ukoliko nisu u mogućnosti da plate kaznu, država će zapleniti njihovu imovinu.

Sudija ih je optužio za vulgrani čin i naredio njihovo hapšenje. Malikova živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ni drugo troje osuđenih ne nalaze se u zemlji.

- Dvadeset šest godina?! Pa to je doživotna kazna- izjavila je Malikova lokalnim novinama.

Glumica, inače rođena u Pakistanu, poprilično je kontroverzna ličnost u svojoj domovini, posebno nakon golišavih fotografija objavljenih u indijskoj verziji časopisa FHM.

Pogledajte video-snimak sporne emisije:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u