Showbiz

NEĆE NI DA ČUJU ZA JK: Karleuša hoće da se pomiri sa njima, ali one bez razmišljanja odbile!

Objavljeno: 27.06.2017 | 09:54Izvor: Kurir

Pevačica Jelena Karleuša imala je zamisao da se u novom spotu pomiri sa suparnicama, pa je pozvala Seku Aleksić, Daru Bubamaru i Gogu Sekulić, ali one na to nisu pristale.

Pevačica Jelena Karleuša poslednju pesmu snimila je 2013. i od tada redovno najavljuje nove singlove, koje nikako da objavi. Ipak, sada je dala obećanje publici da će u finalu "Zvezda Granda" predstaviti dva dueta - jedan sa Acom Lukasom i jedan sa Azisom. Predstavljanje pesama će se možda i dogoditi, ali je pitanje da li će Jelena objaviti spotove za te numere.

Jelena je imala ideju da za pesmu koju peva sa Azisom snimi spot u kom će se pomiriti sa svojim suparnicama, ali je odmah naišla na problem.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Jelena je dugo razmišljala kakav spot bi izazvao veliko komentarisanje u javnosti. Palo joj je na pamet da pozove Daru Bubamaru, Gogu Sekulić i Seku Aleksić, sa kojim godinama unazad nije u dobrim odnosima, i da se njih tri pojave u spotu. Ideja je bila da se u spotu pomire, što bi svakako izazvao šok u javnosti. Međutim, nije sve bilo onako kako je Jelena očekivala - kaže nam izvor koji je upućen u celu priču i dodaje da nije Jelena lično zvala koleginice.

FOTO: DADO ĐILAS

Kada je odlučila da će raditi takav spot, Jelena je zamolila svog najboljeg prijatelja da proba da dođe do Seke, Dare i Goge. On je preko svojih poznanika pitao pevačice da li su za to da se pojave kod Karleušu u spotu, a one su ostale šokirane samim pitanje. Sve tri su striktno odbile saradnju sa Jelenom, kao i pomirenje. Karleuša sada na sve načine pokušava da sakrije da ih je zvala i sigurno će ovu priču predstaviti kao neistinitu - dodaje naš dobro obavešten izvor.

Kako bismo proverili ove informacije kontaktirali smo sa Sekom, Darom i Gogom, ali nijedna nije bila dostupna za komentar do zaključenja ovog broja.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Kod Brene u kući snima spot

Izgleda da je Brenina kuća najpogodnija za snimanje spotova, pošto će nakon njenog sina Stefana tamo najverovatnije snimati i Jelena Karleuša. Naime, ona je pitala Brenu da li može da iskoristi deo njene kuće za kadrove koji će se naći u novom spotu, a gazdarica "Granda" je dala dozvolu. Još uvek nije poznato da li će Karleuša ipak tamo i snimiti neki deo spota, s obzirom na to da su koleginice odbile saradnju.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u