Showbiz

NE ZANIMA JE ŠTO JE OŽENJEN? Jelena Golubović: Mikija i sebe vidim samo U BRAKU!

Objavljeno: 04.05.2016 | 19:26Izvor: medio.rs

Miki je moj ventil na imanju. Izuzetno mi prija i on i te naše šetnje, priče, putovanja. To mi predstavlja osveženje i zbog njega i mame nisam usamljena, rekla je rediteljka.

Jelena Golubović danas je nakratko napustila najpopularnije imanje u regionu, i to zbog tužbe koju je podnela protiv Hasana Dudića zbog nasilničkog ponašanja.

S obzirom na to da je već skoro tri meseca na Farmi, iskoristili smo priliku da sa Jelenom popričamo o aktuelnoj situaciji u Lisoviću.

Foto: Andrej NihilFoto: Andrej Nihil

Kontroverzna rediteljka za Pink.rs rekla je kako joj nimalo ne smeta što je izolovana od spoljašnjeg sveta.

– Već sam navikla da imam dve kuće – jedna je moj dom, a druga je televizija. Volim Pink i volim Farmu. Jeste mi teško ponekad, što zbog mene, što zbog mame i bake, sve se to prepliće. Nekad pomislim da će me se moji prijatelji odreći, jer sam ovoliko odsutna. Ali kada pomislim koliko me problema očekuje napolju, shvatim da je odlično što sam na Farmi – kazala je Jelena.

Ona je iskoristila priliku i da objasni šta se krije iza njenog odnosa sa Mikijem Mećevom.

– Na Farmi svi imaju bujnu maštu i polaze od sebe o čemu god da se radi. Miki i ja smo dovoljno zreli i odrasli ljudi. On ima ženu i decu napolju, ja imam svog čoveka napolju. Pošto smo ozbiljni, jedino do čega bi moglo da dođe između nas je brak, pa da stavimo tačku na priče od pre – on na svoj dugogodišnji brak, a ja na svoju vezu. Nismo balavci i nismo deca – kazala je Golubovićeva i dodala da joj je zanimljivo što ih drugi farmeri prisluškuju i žele da zavire u njihov odnos.

– Miki je moj ventil na imanju. Izuzetno mi prija i on i te naše šetnje, priče, putovanja. To mi predstavlja osveženje i zbog njega i mame nisam usamljena – rekla je rediteljka.

Foto: Andrej NihilFoto: Andrej Nihil

Za kraj je Jelena otkrila šta publika može da očekuje od nje u nastavku takmičenja za prvo mesto.

– Uvek sam spontana i nepredvidiva. Isključivo od okruženja zavisi moje ponašanje. Mašta mi uvek radi i trudim se da se ne ponavljam i da uvek budem durgačija – završila je Jelena.

Autor: M. Đurović

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u