Showbiz

NE SMETA MU NJENO SLOBODNO PONAŠANJE! Filip Živojinović: Aleksandra je dama i kad NEMA GAĆICE!

Objavljeno: 24.10.2016 | 22:17Izvor: medio.rs

Desi se da joj dam pokoju konstruktivnu kritiku da bi napredovala i bila još bolja kad je posao u pitanju ili nešto drugom, rekao je pevačicin dečko.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović privlače veliku pažnju medija još otkako su priznali da su u vezi.

Njih dvoje se pojavljuju uvek zajedno, a Filip je gotovo uvek prati na nastupima, međutim, uvek se drži po strani dok ona daje izjave za medije.

S obzirom na to da se mlada pevačica često oblači provokativno, ali i da je nedavno, odevnom kombinacijom pokazala kako ne nosi donji veš, Filip je rekao šta mislio o izgledu svoje devojke.

– Aleksandra izgleda fenomenalno večeras, obukla se za deset. Čak i kad nema gaćice ispod haljine, ona to nosi damski – rekao je Živojinović za Alo.rs.

On je iskoristio priliku da se osvrne na sve češće priče da se svađa sa Aleksandrom, kao i da mu ponekad smeta njeno, malo slobodnije ponašanje.

– Ne kritikujem Aleksandru. Nema potrebe, divna je devojka. Desi se da joj dam pokoju konstruktivnu kritiku da bi napredovala i bila još bolja kad je posao u pitanju ili nešto drugo – objasnio je Filip.

Iako se do sada pisalo mnogo o njihovoj vezi, ali i o navodnim raskidima, Aleksandra i Filip i dalje su u skladnoj vezi.

– Svako treba srcem da uđe u neku vezu i ako to već odluči, treba da bude u tome 100 odsto. Svi negativni tekstovi koj su izlazili o nama su vremenom našu vezu ojačali, ona je moj izbor, ja sam njen, mi od toga ne bežimo. Rodio se taj balkanski inat u nama u međuvremenu, pa kad napišu nešto ružno, onda mi kažemo: “E, baš sad nećemo da se posvađamo”. Samo neka pišu, mi se volimo i to je najbitnije – završio je Živojinović.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u